0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Horoskops: Kāda humora izjūta piemīt dažādām zodiaka zīmēm

 

Strēlnieks

Tev laikam piemīt labākā humora izjūta starp visām zodiaka zīmēm. Tu esi dzīvespriecīgs un atvērts cilvēks, kurš prot pasmieties pat visu, kas tev ir apkārt. Pie tam, tevi ir grūti aizvainot, jo tu ne visai nopietni attiecies pret daudziem jautājumiem. Tu esi cilvēks, kurš ir īsta kompānijas dvēsele.

Mežāzis

Tava humora izjūta ir gandrīz tāda pati, kā Vērsim. Tev patīk smaidīt un smieties, bet „netīras” un nejaukas anekdotes nav tas, kas spēs tevi uzjautrināt. Tev arī nepatīk, kad cilvēki joko par svarīgām lietām tavā dzīvē. Tev ir viens noteikums – tu nesmejies par jokiem, kuri tev nešķiet smieklīgi, pat, ja visi citi vārtās pa grīdu smieklu dēļ.

Ūdensvīrs

Tu ciest nevari, kad citi smejas par tavu izskatu vai sasniegumiem. Tu dod priekšroku jokiem, ko nevar sasaistīt ar tavu dzīvi. Komēdijas, teātris – tas viss tev patīk. Vēl tu augstu vērtē humora izjūtu savā partnerī. Ja viņš prot likt tev smieties, tu turēsies viņam līdzās.

Zivis

Komiksi un primitīvi stāstiņi nav priekš tevis. Pat vieglu komēdiju vietā tu izvēlies sarežģītus un ilgus humora stāstus. Tomēr, tā kā tu esi diezgan jūtīgs un delikāts cilvēks, tu dažkārt visu uztver pārāk nopietni un sarksti pat nevainīgāko jociņu dēļ.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. zivtiņas viedoklis: .. ja vēl tiešām izdodas nosarkt – varbūt tomēr neesam pagalam ‘samaitātas’

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.