6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kāda humora izjūta piemīt dažādām zodiaka zīmēm

 

Lauva

Ja tevi kritizē, pat, ja to pavada jociņi un smaidi, tu dusmojies. Lai gan humoru tu mīli un novērtē. Tavi mīļākie jociņi? Tie ir saistīti ar ēdienu, dzērieniem, iepirkšanos un, protams, intīmo dzīvi. Pie tam, tu nekautrējies tos stāstīt plašākai kompānijai un dari to meistarīgi.

Jaunava

Humora izjūta nav tava stiprā puse. Tāpēc, kad tu satiec jokotāju Aunu vai Lauvu, tas viss var beigties diezgan neveikli. Taču tas nenozīmē, ka tu neproti smieties un jautroties. Labākais veids, kā likt tev smaidīt, ir parādīt kādu smieklīgu attēlu no bērnu vai dzīvnieku pasaules. Nepiedienīgas anekdotes liek tev mulst un justies nepatīkami.

Svari

Tev mēdz būt problēmas ar joku uztveršanu, un tu ne vienmēr zini, kad un kur vajadzētu smieties. Pie tam, tev pašai nepatīk stāstīt jociņus. Šajā situācijā tu vienkārši jūties nekomfortabli. Tu augstu vērtē apkārtējos cilvēkus, kas smaida un ir dzīvespriecīgi. Tomēr, ja viņi sāks par tevi smieties un jokot, tu vienkārši aiziesi.

Skorpions

Ir grūti saprast tavu humora izjūtu. Tāpat kā Lauvam un Svariem, tev nepatīk, kad tevi kritizē vai izsaka nepatīkamas piezīmes par tavu ārieni vai spējām. Taču tas nenozīmē, ka tu nesmiesies par citiem. Tu kaitini viņus, pat, ja tev tieši sejā saka, ka tas ir netaktiski. Varbūt tāpēc tev rodas grūtības komunicēt ar Vēzi un Jaunavu.

 

1 KOMENTĀRS

  1. zivtiņas viedoklis: .. ja vēl tiešām izdodas nosarkt – varbūt tomēr neesam pagalam ‘samaitātas’

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.