7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tavas online attiecības netaps par realitāti – pazīmes, kas par to liecina

 

Iespējams tu jau sen ar kādu saraksties, un jums tā ir viegli komunicēt. Tas nav tā, kā ar citiem, un varbūt tu jau sāc cerēt uz kaut ko vairāk. Taču, pirms tu pārlieku pieķeries tam cilvēkam un idejai par jūsu attiecībām, sper soli atpakaļ un pievērs uzmanību signāliem, kas varētu liecināt par to, ka jūsu attiecības ir iesprūdušas virtuālajā pasaulē.

Ja viņš tevi ir aicinājis uz randiņu, tad bez konkrēta laika un vietas. Skumjā realitāte ir tāda, ka daudzi var piedāvāt „kaut kad satikties”, bet tā diena var tā arī nepienākt un reāli plāni netiks īstenoti.

Viņš vienmēr ir „pārāk aizņemts”, lai satiktos. Visi ir aizņemti, bet viņa dzīve ir tik aizņemta, ka viņš pat nevar atvēlēt pāris stundas laika, lai satiktu tevi, lai gan sarakstīties laiks viņam ir. Bet varbūt jūs jau bijāt sarunājuši tikšanos konkrētā laikā un vietā, bet viņam pēkšņi radās citi plāni?

Tu uzzini, ka viņš bija netālu no tevis, bet to neteica un nepiedāvāja satikties. Varbūt viņam bija kaut kāda tikšanās, pat vairākas reizes tavā pilsētā, bet viņš pat nepiedāvāja tev satikties. Pie tam, to, ka viņš bija tavā pilsētā, tu uzzini caur Facebook vai Instagram.

Šķiet, ka viņu nesatrauc fakts, ka jūs reālajā dzīvē nemaz neesat tikušies. Viņš nesaprot, kāpēc tu jūties kā muļķe, jo tērē daudz laika cilvēkam, kuru dzīvē pat neesi redzējusi un tik drīz nemaz nesatiksi. Viņš to neuzskata par svarīgu un nesaprot, kādēļ tas tevi tik ļoti satrauc.

Viņš arvien mazāk tev raksta. No sākuma jūs komunicējāt katru dienu, tu jau pie tā pieradi, tāpēc gaidi viņa ziņas. Tagad tu sāc uzdod viņam vairāk jautājumu, piedāvā satikties, bet viņš atbild arvien retāk un izvairīgāk.

Viņš savā iepazīšanās portāla profilā pievieno jaunas bildes. Tu jau sen to vairs nelieto (kopš saraksties ar viņu). Bet pēkšņi iegāji un ieraudzīji, ka viņš savā profilā ir atjaunojis informāciju un pat bildes jaunas pievienojis. Uz ko viņš vēlas atstāt iespaidu? Noteikti ne uz tevi…

Viņš nesatraucas, ja tu saki, ka vari pārstāt viņam rakstīt. Tu viņam saki, ka veltīgi izšķied laiku jūsu sarakstē, bet, šķiet, ka viņam ir vienalga, un viņš pat necenšas tevi noturēt.

Vai tiešām tu vēlies izšķiest savu laiku šādam cilvēkam?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.