9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Jūs esat lieliska komanda un jums ir jautri – jums ir lemts būt kopā

 

Vieniem cilvēkiem attiecības attīstās strauji, citiem lēnām un pakāpeniski. Daži pāri ātri vien saprot, ka starp viņiem nekas labs nebūs, bet citi saprot, ka viņiem ir lemts būt kopā…

Jūs viens otram esat līdzās

Tas var izklausīties pašsaprotami, taču tu būsi pārsteigta par to, cik daudz cilvēku ir attiecībās, kurās partneris nav līdzās brīžos, kad visvairāk ir vajadzīgs. Būšana attiecībās ir kas vairāk par mīļām fotogrāfijām sociālajos tīklos un dāvanām kāzu jubilejā. Tās ir pūles un saistības. Tavs izredzētais neaizmirsīs par tevi, neliks tev stundām ilgi gaidīt pie telefona, neliks šaubīties par viņa jūtām. Ar viņu tu jūties cienīta un mīlēta. Viņš ir līdzās, kad ir nepieciešams un arī tad, kad tu to nemaz nelūdz. Viņš vienkārši vēlas būt tev līdzās. Un tev pret viņu ir tāpat.

Jūs saprotat viens otru bez vārdiem

Dažkārt pietiek ar skatienu, lai saprastu, ko tieši otrs cilvēks vēlas teikt. Tas var būt arī pieskāriens, žests – tu uzreiz otru saproti.

Tu vienmēr vari būt tu pati

Patiesa mīlestība – tas ir tad, kad tu attiecībās vienmēr vari būt tu pati. Tev nav jāizliekas, tev ir komfortabli. Tu neizjūti vajadzību viņa dēļ mainīties un negaidi arī to, ka mainīsies viņš. Tu mīli viņu tādu, kāds viņš ir.

Jūs kopā daudz smejaties

Jūs zināt, kā kopā atpūsties un jautroties, zināt, kā atrast kaut ko labu, kad viss neiet tā kā plānots. Vēl ir svarīgi prast pasmieties par sevi un uztvert visu viegli par tad, kad dzīve tāda nav. Smiekli ir tas, kas palīdzēs tikt galā ar jebkuru dzīves situāciju. Tad ir labi, ja ir kāds, ar ko smieklos dalīties.

Jūs esat lieliska komanda

Jūs vienmēr viens otru atbalstāt, un nevienam nav jājūtas tā, it kā visa attiecību un dzīves nasta būtu uz viena cilvēka pleciem.

Jūs viens otru padarāt par labāku cilvēku

Tu vari uzreiz to arī nepamanīt, bet tavs partneris padarīs tevi par labāku cilvēku. Viņš motivēs tevi īstenot savus sapņus, darīs ar tevi kopā to, ko tu jau sen vēlējies izmēģināt, līdzās viņam tu jutīsies īpaši. Viņš neļaus tev iegrimt rutīnā, viņš iedvesmos tevi sasniegt vairāk. Un tu viņam atlīdzināsi ar to pašu. Tu darīsi partnera dzīvi košāku!

 

Materiāli rakstam no portāla „Elite Daily”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.