12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Zodiaka zīmju reitings – no pacietīgākajām līdz nepacietīgākajām

 

Daži cilvēki ir ļoti mierīgi un pacietīgi, bet citiem pacietības nav nemaz. Vieniem pavadīt 30 minūtes veikala rindā ir neiedomājami, bet citi to uztver kā iespēju pavadīt laiku ar savām domām. Mēs visi esam dažādi, taču zodiaka zīmes kaut kādā veidā visus vieno.

Vērsis

Vērsis var būt valdonīgs un izlēmīgs, un viņam piemīt arī ļoti liela pacietība. Tas tādēļ, ka viņš vienmēr visu vēlas paveikt „par visiem 100%” un ir lojāls tam, ko dara. Tā var būt kulinārija, dārzkopība, māksla – viss tiek izdarīts rūpīgi un pacietīgi. Vērsis zina, ka labam rezultātam ir nepieciešams laiks.

Vēzis

Vēzim patīk sēdēt šūpuļtīklā un baudīt skatu uz okeānu. Šī zīme ir par atslābinātu un komfortablu dzīvesveidu. Lai arī kā dzīvē ietu, Vēzis noteikti atrod laiku atpūtai, bet darbs tiks paveikts savā laikā. Tāpat ir arī ar problēmām – tās atrisināsies pašas, tāpēc nav jēgas īpaši pārdzīvot.

Skorpions

Skorpions cenšas kontrolēt emocijas un, pat, ja viņš sadusmojas, piemēram, stāvot veikala rindā, apkārtējie to nemanīs. Izturība ir Skorpiona lepnums. Ja tev ir jāizrunājas, Skorpions būs labākais klausītājs: viņš piedāvās savu laiku un līdzjūtību, jo ļoti augstu vērtē īstu draudzību.

Zivis

Zivīm piemīt mākslinieciska un maiga daba, un tas viņas padara bezrūpīgas pret dažādām dzīves problēmām. Viņas nesatraucas, stāvot garā rindā, nekrīt panikā, kad darbā kaut kas neiet pēc plāna. Ja runa ir par mīļajiem cilvēkiem, Zivis atliks visus darbus un pievērsīsies viņu vajadzībām. Viņām galvenais ir just mīlestību. Tas Zivis padara par labiem draugiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.