1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā taisīt kunilingu. Pilnīgi atklāti apķērīgiem puišiem.

 

b3546cef78c98459a4abdb3f4f1ce4de

Vismaz viņa droši izstāstīja!

Šī raksta autore ir nezināma. Es nevarēju paiet garām…

“Kad sieviete atrod cilvēku, kas spēj ne tikai pļāpāt, bet arī strādāt ar mēli, viņa saprot, ka viņš ir dārgums. Un izdarīs visu, lai viņš paliktu ar viņu. Jo viņš ir rets klients, un viņa to zin! Viņa pat nestāstīs savām draudzenēm par šo puisi. Savādāk viņš vēl kļūs par populārāko vīrieti pilsētā!”.

Hei, puiši, mēs patiešām ļoti cienām puišus, kuriem patīk un kuri māk izbaudīt sieviešu vāverītes. Tāpēc, ka jūsu ir tik maz!

Un es neesmu vienīgā sieviete, kura tā domā.

Lielākā daļa puiši to dara visai vidēji. Bet mēs ceram, ka šī nelielā 13 punktu pamācība spēs jūs pārvērst par speciālistiem!

  1. Pasakiet viņai, ka viņa ļoti skaisti izskatās.

Lielākā daļa sieviešu kautrējas no sava ķermeņa. Pat, ja jums ir paveicies, un esat saticis vieni no tievākajām un skaistākajām meitenēm uz šīs planētas, gultā ar jums viņa noteikti uztrauksies, vai jums patīk viņas ķermenis.

Vienkārši pasakiet viņai, ka viņa ir skaista. Izstāstiet, kuras viņa ķermeņa daļas jums patīk vislabāk. Iegūstiet uzticību, lai gūtu izredzes kļūt par speciālistu darbā starp kājām.

  1. Apstājieties un novērtējiet viņas unikālo ziedu.

Tagad apstājieties un paskatieties uz to, ko redzat. Skaisti, vai ne? Nav nekas tāds, kas padarītu sievieti unikālāku, nekā viņas vāverīte. Es zinu. Esmu redzējusi daudzas. Tās ir tik dažādu izmēru, krāsu un formu; dažas ir mazas un akurātas, dažam ir resnas un sulīgas lūpiņas. Dažas ir klātas ar pūciņām, dažas – safrizētas, dažas ir gludas un zīdainas. Novērtējiet jūsu sievietes unikālās īpašības. Un sakiet viņai, ka tas padara viņu īpašu.

  1. Sievietes mīl vārdus. Parunājiet ar viņas vāverīti.

Sievietēm patīk vārdi un viņas klausās tajos pat mīlas spēļu laikā. Jo vairāk runāsiet ar sievieti un viņas vāverīti, jo ātrāk iegūsiet abas.

  1. Katru reizi, kas pieskarsieties viņas vāverītei, pārliecinieties, ka jūsu pirksts ir slapjš.

Jūs varat to nolaizīt vai iemērkt sieviešu sekrēcijas mitrumā. Pārliecinieties, ka nepieskarieties viņas klitoram ar sausiem pirkstiem. Tas ir ļoti jūtīgs punkts: no baudas līdz sāpēm ir viens solis!

  1. Pakaitiniet viņu, ķerieties pie lietas lēnām.

Kunilingā galvenais likums ir nesteigties. Sievietes dievina, kad viņas pakaitina. Atcerieties: pati maigākā viņas ķermeņa daļa ir gurnu iekšpuse. Skūpstiet to, ar mēles galiņu zīmējiet apļus. Pietuviniet mēli klitoram, pēc tam atkal “aizmūciet” līdz gurniem. Neesiet paredzami.

  1. Īpaša uzmanība klitoram.

Jūs varat “apstrādāt” iekšējās un ārējās lūpiņas, bet varat tās arī ignorēt. Sievietes galvenais erogēnais punkts ir viņas klitors. Pacentieties to “atvērt”. Savādāk orgasmu neredzēt.

  1. Esiet maigāks

Izmantojiet mēli, lai regulētu sava spiediena spēku uz sievietes vāverīti. Iedomājieties, ka jums vajag lēnām un rūpīgi apēst saldējumu.

Vissmieklīgākais, ko puiši dažreiz var izdarīt – maigi iekost lūpiņās un klitorā. To nekādā gadījumā nevajadzētu darīt.

  1. Tempam jābūt ritmiskam.

Nevajag aizmirst mainīt iedarbības spēku un ātrumu. Sāciet viegli, bet pēc tam uzspiešanas spēku un tempu nedaudz paātriniet, vienlaicīgi nomainot mēles darbošanās tehniku. Nekautrējieties izmantot pirkstus, kas šajā procesā var būt ļoti efektīvi.

  1. Uzņemiet ātrumu pirms orgasma.

Ja redzat, ka jūsu partnere ir tuvu orgasmam, paātriniet tempu. Nekādā gadījumā nesamaziniet apgriezienus! Kā nobeiguma akordu var izmantot šādu triku: salikt lūpas “O” formā un paņemt klitoru mutē.

“Vienīgais, ko sievietēm vajag visaugstākās baudas mirklī – lai jūs neapstātos”.

  1. Izmantojiet abus pirkstus

Ir viens slepenais triks, kas lieliski piemērots situācijā, kad jūs cenšaties, bet nekas nesanāk. Jūs varat ielikt viņas vagīnā pirkstus un vienlaicīgi ar mēli darboties ar klitoru. Meitenēm tas patiešām patīk. Un vēl labāk, ja šai lietai izmantosiet uzreiz divus pirkstus, nevis vienu.

Lieta tāda, ka sievietei ir daudz lielāka jūtīgā zona, nekā jūs spējat ar mēli aptvert.

“Izmantojiet divus pirkstus. Vien sir par maz, bet, ja izmantosiet trīs, tad nespēsiet tikt pietiekami dziļi. Pārliecinieties, ka tie ir stipri, bet nekairinās viņas ādu iekšpusē. Sāciet lēnām, bet pakāpeniski paātriniet tempu. Esiet ritmiski un klausieties viņas elpā”.

  1. Izpētiet viņas personiskos orgasma simptomus, lai kļūtu vēl labāks.

Katra sieviete ir unikāla. Bet galvenās spēcīga uzbudinājuma pazīmes ir šādas: stingri krūšu gali, piesarkusi seja, vieglas trīsas, bieža un virspusēja elpošana.

Bet, ja patiesi vēlaties kļūt par spēcīgu mīlāko, tad jums rūpīgāk jāizpēta sava partnere.

  1. Orgasma laikā nelaidiet vaļā viņas klitoru.

Kad viņa tikko tikko sākusi izjust orgasmu, visu svēto vārdā, nelaidiet vaļā viņas klitoru! Pakavējieties tur vēl nedaudz. Bet vēl labāk – ar mēli piespiediet uz tā zemāko pusi. Ja turat savus pirkstus viņas vagīnā, necentieties izņemt! Daudzkārtējs orgasms – lieliska lieta!

“Ja visu darīsiet pareizi, tad varat rēķināties ar daudzkārtēju savas draudzenes orgasmu. Ir sievietes, kuras spēj orgasmu izjust vairāku desmit minūšu garumā. Jūs saprotat, par ko es runāju? Zinātnei zināma sieviete, kas spēja izjust 56 orgasmus vienā reizē! Ziniet, ko izdarīs tāda sieviete, ja atradīs puisi, kurš spēj viņu tik labi apkalpot? Viņa būs ar jums tik ilgi, kamēr vien to gribēsiet!”

  1. Tornītis uz kūkas

Dažām sievietēm patīk, ja vīrietis kunilinga laikā vienu pirkstu ieliek anālajā atverē. Neaizmirstiet par to!

  1. Orgasms – tās vēl nav beigas.

Un visbeidzot. Pēc tam, kad jūsu sieviete izbauda orgasmu, nepārtrauciet savus glāstus. Parunājiet ar viņu, glaudiet viņas ķermeni, glāstiet viņas krūtis. Turpiniet mīlēties – bet mierīgi, bez jebkāda mērķa. Vīrietis var pabeigt un tūlīt pat aizmigt bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem. Bet sievietei nepieciešami šie īsie, bet patīkamie brīži pēc seksa.

“Orālais sekss – ir interesantāks seksuāls piedzīvojums, kāds vien var būt jūsu dzīvē. Veltiet tam laiku. Praktizējiet pēc iespējas biežāk. Un jūs sapratīsiet, kas patiesībā ir patiesa mīlas bauda!”

Un tagad vienkārši paskatieties uz savu partneri. Viņa droši vien jau smaida. Bet šis smaids nozīmē, ka viņa jūs mīlēs mūžīgi!

 

37 KOMENTĀRI

  1. Tā kā es to būtu uzrakstījis, Tā ir patiesība! Perfekti uzrakstīts! Jeb kura sieviete to vēlētos, bet tādu puišu ir maz! Esmu pārbaudījis, nevar tikt vaļā no sievietēm, viņas iemīlās momentāli!!!

  2. Cik labs raksts! Vajag, lai to izlasa un iegaumē visi vīrieši. Es ieguvu baudu tikai lasot. Vārda “vāverīte” vietā, varēja uzrakstīt kaut ko citu – skan ļoti smieklīgi.

  3. Diezgan neprecīzs un sekls apraksts, pie tam, kaut ko aizliegt/ieteikt nedarīt seksuālas tuvības brīdī ir ļoti dumji! Darīt var un vajag visu, kam otrs nepretojas. Man personīgi (pretēji autora apgalvojumam) ļoti patīk, ja maigi iekož un vēl pavelk uz āru tieši TUR! Tā kā, puiši, droši eksperimentējiet ar savām partnerēm!

  4. raksts jau jauks bet butu jau labi ja vairak sieviesu nekautretos un tajos pasos sex portalos rakstitu ka velas kunilingu es labprat sniegtu un ari pamacitos to darit pareizi ar baudy abiem

  5. Lasot so rakstu atri vien var jebkura sieviete uzbudinaties un tai skaita ari es.❤❤tikai viriesu ir tik maz kas uz ko tadu parakstitos.

  6. Vēl viena būtiska nianse, sievietei jābūt tīrai, ar tiko mazgātu kājstarpi, un taadu nav daudz. Vecim, kurš “iekūlies” pāris dienas nemazgātā vāverē ir trauma uz mūžu!

  7. Vienīgā problēma laizot ātri žokļu piekust.iedomājos sievietes kad taisa minetu nabadzītes.sievietes esmu jau sasniedzis profesionālā līmenī kulilinga,tajā ja ir kādai vēlēšanās aiziet rakstiet tik tīrai koptai jābūt.

  8. Nespēju noticēt, ka tā būtu kāda problēma… vai tad visi tā nedara? Ir vēl kaudze ar dažādām pikantām niansēm 🙂

  9. Iekost gan man patīk un domāju ka neatteikšos no tā. Pirkstu pakaļā nebāzīšu, pat negribu mēģināt. 😀 Lasot komebtārus piekrītu tam ka rodas trauma ja vāverīte ir nekopta. Protams raksts patika…

  10. Ginekoloģiski veselai sievietei jābūt ir iekšā arī jo no ārpuses apmazgājoties un esot ar visādām problēmām smarža nāk uz āru nepatīkamā. Sava specifiska smarža dabiskā ir katrai tur un izdalījumi no maksts ir gaiši vai caurspīdīgi un nesmako.
    Neaizmirstam ka lielu daļu mikrobu pārnēsā vīrieši. Sievietes nāk pie ginekologa biežāk ne kā vīrieši pie urologa.
    Labu baudu gudra sieviete pati pamācīs vīrietim darīt kā viņai gribās ja ir mīlestība kaisle un vēlme kopā baudīt.

  11. Ginekoloģiski veselai sievietei jābūt ir iekšā arī jo no ārpuses apmazgājoties un esot ar visādām problēmām smarža nāk uz āru nepatīkamā. Sava specifiska smarža dabiskā ir katrai tur un izdalījumi no maksts ir gaiši vai caurspīdīgi un nesmako.
    Neaizmirstam ka lielu daļu mikrobu pārnēsā vīrieši. Sievietes nāk pie ginekologa biežāk ne kā vīrieši pie urologa.
    Labu baudu gudra sieviete pati pamācīs vīrietim darīt kā viņai gribās ja ir mīlestība kaisle un vēlme kopā baudīt.
    Vīriešu kas to māk darīt nav ne maz tik maz…

  12. Virieshu kas to dara un māk ir ne tik maz…..un ja kādam klibo nianses, var pamācīt, viss atkarīgs no abiem.
    Domāju ka precētie vīrieši visi to dara….sievām un varbūt pat vēl kādai.

  13. Mans vīrietis sniedz visu kas ir rakstīts,un viņam vājprātīgi tas patīk. Viņš bez viņas dzīvot nevarētu 😀

    • Sveiki.Ar savu topošo sievu dzīvoju 3 gadus un es viņai sniedzu orālo baudu katru mūsu mīlēšanos reizi , 100%.Kad iepazināmies , viņai sniedzu 5 orgasmus , 2 ar rūķi un 3 ar mēli , tas bija kautkas dievīgs, man pašam tas ļoti patīk un viņa katru reizi zin , ka es noslīdējusi līdz vāverītei.Un tas i abpusēji , kā viņai patīk man rūķītis sabučot , bieži darām to 69 līdz kulminācijai un izbaudām viens otra saldo suliņu.Padomājiet veči par savām sievām un mīliet viņas !!!

  14. butu jauki ja atsauktos slaida vai pat tievina siev lidz 40 g kurai varetu regulari taisit KUNILINGU unANUSLINGU esmu Riga .pazvani-28293899.juris

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.