1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vulgārās meitenes. Kā tas ir sievietei – dzīvot ar “vīrieša” humora izjūtu

 

 

tom-ford-1

“Man patīk lietot rupjus vārdus un aizrādīt nevietā”, – raksta blogere Lorēna Martina.

Man patīk vienmēr atrasties uz kraujas malas un riskēt.

Man patīk dzīvot ar humoru. Man liekas, ka labi joki dara mani laimīgu. Un, ja jums nepatīk mana humora izjūta, varat “iet ieskrieties”.

Sabiedrībai nepatīk sievietes, kas atļaujas necenzētus jokus.

Bet es nepiekrītu.

Pirmkārt, tāpēc, ka visa humora ideja un jēga ir, lai riņķotu par un ap tabu un asiem aizrādījumiem. Otrkārt, atšķirībā no vīriešiem, seksīga pajokošana par sievietēm no sieviešu mutes vienmēr skan labāk.

Vispār jau meitenes parasti neieredz vīriešus, kuri viņu klātbūtnē atļaujas necenzēti jokot. Bet tagad pajautājiet vīriešiem: vai “vulgāras”  meitenes viņus kaitina? Man kaut kā liekas, ka mēs kaitinām tikai meitenes bez humora izjūtas.

Mūsu mātes mums saka, ka mums nekad nebūs vīru. Mūsu puiši saka, ka viņi negrib satikties ar mūsu vecākiem, jo “baidās” no tiem. Mūsu draugi parasti saka, ka ar mums ir viegli un jautri.

Bet pats galvenais, kas jums jāzina par sievietēm, kurām ir “vīriešu” humora izjūta: vīriešie tas var patikt, un var arī nepatikt, bet mēs nemaināmies. Mēs jau nu nesāksim uzvesties “kā lēdijas”.

Lūk, vel daži fakti par mums.

Iespējams, ka mums nebūs vīra, bet mēs noteikti pagarināsim savu draugu dzīvi par vēl vienu gadu.

Katra meitene ar “vīriešu” humora izjūtu vismaz vienu reizi ir dzirdējusi, ka viņai nebūs vīru, jo nevar vienā teikumā izmantot tik daudz lamu vārdu. Bet viņa jau pie tā ir pieradusi. Un vienkārši gaida vīrieti, kurš novērtēs viņu pa īstam – tai skaitā arī viņas humora izjūtu.

Mēs neieredzam “sasodīto pirmo iespaidu”

Mums visu laiku nākas tikai nojaust, kādu pirmo iespaidu atstājam. Vai mēs varējām kādu apmulsināt? Mums smaidīja tikai aiz laipnības? Dažreiz mēs tik ļoti uztraucamies, ka zaudējam prātu.

Neatkarīgi no tā, cik ļoti jūs mīl puisis, viņš nesteidzas iepazīstināt ar saviem vecākiem.

Viņš jūs mīl, bet domā ar galvu. Viņam patīk jūsu joki, tie viņam liekas burvīgi. Galu galā, viņš ir pieradis. Bet tikai ne viņa mamma. Pat, ja jūs lieliski protat ieslēgt “mīlulītes” režīmu, viņš tik un tā nervozēs visvairāk dienā, kad iepazīstinās jūs ar saviem vecākiem.

Cilvēki domā, ka esat spējīgi uz ko vairāk, nekā patiesībā.

Neatkarīgi no tā, cik spēcīga ir jūsu mute, sirdī jūs vienmēr esat vājāka. Vulgāras meitenes var uzsvērt savu cietu dabu, bet, kā jebkurš komiķi, viņas pastāvīgi cīnās ar savas nepārliecinātības dēmoniem. Ja viņas izsakās stingri, tas vēl nenozīmē, ka viņas ir gatavas visus apvainot un komentēt visu un vienmēr.

Cilvēki runā, ka jūs uzvedāties kā lēdija, bet ir sarūgtināti, kad pārstājat būt pati par sevi.

Jūs vienkārši nevara uzvarēt šajā strīdā. Jūs vienmēr esat vai nu pārāk vulgar, vai nu “vispār ne ar mani”. Kad jūs cenšaties kļūt maigāka, jūs par to ienīst.

Jums pastāvīgi saka, lai runājat klusāk.

Klusāk? Džoana Riversa, Eimija Šumere un Sāra Silvermane – visam vulgārajām sievietēm ir nācies cīnīties par savām tiesībām jokot kā vīrietim.

Jūs esat gatava iemīlēt cilvēku tikai par to, ka viņam ir humora izjūta.

Jums vienmēr ir bijis vieglāk izbaudīt tādu cilvēku sabiedrību, kuriem ir tāda pati humora izjūta, kā jums. Nav izslēgts, ka viens no viņiem ir jūsu vīrs. Un  – jā, jūs neciešat cilvēkus, kuri nespēj par sevi pasmieties.

Jums vienmēr nākas atvainoties.

Atšķirībā no visiem vīriešiem, jums vienmēr nākas aizstāvēt savas tiesības uz humoru. Jums vienmēr ir jāatvainojas un jānožēlo, ka “neuzvedāties smuki”. Kaut arī visi apkār bija tādi, kādi ir un tas nekas – viņi drīkst.

Jūs esat vienīgais cilvēks sieviešu kompānijā, kura ir spējīga uz reālu pašnovērtējumu.

Jebkura sieviete, kura atrodas kompānijā, runās tikai par to, kas parādīs viņu no labākās puses. Bet tikai jums ir lepnums un pašcieņa, kas nepieciešami tam, lai sevi un apkārtējos skaidri novērtētu. Un labāk būt uzticamai pašai sev, nekā censties atbilst citu prasībām. Tādu greznību lielākā daļa apkārtējo sev vienkārši nevar atļauties.

avots: lifter.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.