3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 oriģinālas idejas āra apgaismojumam

 

Dārza ballīšu, kāzu un romantisko mēnesnīcas baudīšanas vakaru sezona ir atklāta, tāpēc meklējam radošas un oriģinālas idejas āra apgaismojumam.

1. Burciņas uz āķa

Burciņas svečturu vietā jau pašas par sevi izskatās ļoti mīlīgi, taču papildus oriģinalitāti tām var piešķirt veids, kā tās novieto. Lūk, jauka ideja, kad burciņu ar rokturīti uzkar uz āķa. Tāpat šādas burciņas var iekārt koku zaros, pārvēršot dārzu par pasaku valstību.

gaismas_burcina

2. Ziedu svečturis

Ļoti skaists apgaismojuma risinājums ir senlaicīgs svečturis, kas izdekorēts ar ziediem. Izskatās burvīgi, vienīgi jāparūpējas par to, lai šis skaistums tiktu novietots aizvējā.

svečturis

3. Lampiņu virtenes jaunā izpildījumā

Kad pieejamas lampiņu virtenes, kas darbojas uz baterijām, nevis ar elektrību, tās ideāli var izmantot kā āra apgaismojuma elementu. Šajā gadījumā tās piestiprinātas pie masīva iekārtā puķupoda, kas drīzāk atgādina vannu. Meklē līdzīgas idejas un aiziet!

virtene

4. Gaismiņa vanniņā

Lauku romantikas elementi ar mūsdienīgiem risinājumiem kopā izskatās vienkārši perfekti. Vecā skārda vanna ar ziediem un peldošajām tējas svecītēm spēj radīt pasaku.

gaismas_vanna

5. Lukturi

Vecie labie gaismas lukturi ar svecēm – klasika, bet cik iederīgi un skaisti!

lukturi

6. Svečturis svečturī

Senlaicīgai lustrai ar tējas svecītēm svečturos nekaitēs arī kāda vēja pūsmiņa. Papildināta ar stikla rotājumu virtenēm, tā izskatās patiešām grezni.

svečturis

7. Sveces vīna pudelēs

Radošs piegājiens kā izveidot skaistu dārza svečturi ir nogriezt dibenu vīna pudeli un uzlikt to pa virsu atbilstošai svecei.

sveces_pudelēs

8. Sveces būrīšos

Arvien populārāki dekorāciju vidū paliek dažādu stilu būrīši un kā mežģīnes izgrebti svečturi. Lūk, skaists piemērs romantiskam apgaismojumam ārā.

būrīši

9. Rīve kā lampa

Superskaistas gaismu spēles iespējams radīt par spuldzes kupolu izmantojot rīvi! Un kāpēc gan, lai līdzīgu efektu nepanāktu ar caurduri? Jāsāk domāt, kam vēl no mūsu ikdienas priekšmetiem ir caurumiņi un jāliek tie lietā.

lampa_rīve

10. Gaismas turziņas

Nu, jau par tradīciju kāzās kļūst romantiskas gaismas turziņas. galvenais pārliecināties, ka viss ir ugunsdroši, bet citādi efekts satriecošs.

gaisma_maisā

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.