14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vīrietis plāno dzert kafiju kopā ar katru no saviem 1000 Facebook draugiem

 

kafija

Vīrietis plāno dzert kafiju kopā ar katru no saviem 1000 facebook draugiem.
Mūsdienās un šajā vecumā mēs labprātāk uzturam sarunu ar draugiem, kurus nemaz īsti nepazīstam, sociālajos tīklos, nekā malkojam kafiju kopā ar cilvēku, kas sēž blakus, kādā autobusa pieturā jeb sabiedriskā vietā.

.
Austrālijas students Matt Kulesza vēlas atdzīvināt vecmodīgos laikus ar reālu cilvēku. Tāpēc nākamo 3 gadu laikā viņš ir nolēmis dzert kafiju reālajā dzīvē ar katru no saviem 1000 facebook draugiem.
Viņš to sauc par “1000 kafiju projektu”. Viņš sāka septembrī un redzēja lielus rezultātus, kā arī atgādina sev atstāt datoru aiz muguras, un tā vietā satikties ar cilvēkiem reālajā dzīvē.
kafija
Pagājušajā ceturtdienā Kulesza bija jau saticis un dzēris kafiju ar 26 saviem draugiem. Viņš atspoguļo savas tikšanās gan facebook kontā, kā arī Tumblr. Viņš izmanto sarunu apkopojumu un fotogrāfijas, kā arī piefiksē to, ko viņi dzēra.
tumblr_nnpq4wSzgw1tl38owo1_500Viņš plāno tikties ar 5 draugiem katru nedēļu nākamos 3 gadus, un ir ieplānojis satikt visus savus 1000 draugus. Viņš tajā nesaskata apgrūtinājumu, bet drīzāk jautrību un stāsta, ka tas ir jautri dzert kafiju kopā ar cilvēkiem.
Katra tikšanas sniedz ieskatu draugā. Viņi nerunā tikai par kafiju, bet gan, ko vairāk. Kulesza stāsta, ka nav viena temata ko apspriest. Viņi runā par policistiem, pop kultūru un pat Tarro kārtīm. tumblr_nnpq4wSzgw1tl38owo1_500Kulesza saka, ka tas ir interesanti kā jaunieši, gaidot ierodamies lekciju pasniedzēju skolā, tikmēr bezjēdzīgi sēž, lietojot telefonus. Neviens vairs nerunājas ar apkārt esošajiem cilvēkiem.
Viņa “1000 kafijas projektam” ir jābūt kā modinātāja zvanam mums ikvienam, jo ir svarīgi sajust cilvēka pieskārienu un saskarsmi, kas ir īstajā dzīvē.

kafija

seko līdzi! http://1000pluscoffees.tumblr.com/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.