6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Prātam neaptverama nežēlastība! 8 gadus veca meitenīte mirst savā kāzu naktī

 

8 gadus vecā līgava no Jemenas nomira savā kāzu naktī, jo guva ļoti nopietnas traumas, pēc kurām sākās smaga iekšējā asiņošana. Jemenā ir normāli, ka mazas meitenes precas ar vairākas reizes vecāku vīrieti. Šajā valstī vairāk kā ceturtā daļa meiteņu apprecas līdz 15 gadu vecumam. 2010. gadā dzemdībās nomira 12 gadus jauna meitene, kura centās piedzemdēt savu bērnu trīs diennaktis, bet viņai tas tā arī neizdevās. Līdzīgas lietas atgadās ar daudzām, pietam tik jaunām mammām bērni bieži vien piedzimst priekšlaicīgi, kas padara viņu bojāejas risku vēl lielāku.

8 gadus veca meitene mirst kāzu naktī no spēcīgas iekšējās asiņošanas.

Jemenā ir normāli, ka mazas meitenes precas ar vīriešiem, kuri ir vecāki par pašām – vairākas reizes. 

Vairāk, nekā ceturtā daļa meiteņu apprecas līdz 15 gadu vecumam. 

avots: ofigenno.cc
 

7 KOMENTĀRI

  1. Sausmigi kas japarcies nenobriedusam mazas meitenites kermenim,cik barbariski,esmu soka, Dieva sods par tadiem teviniem, un man uzsplaut tadam tradicijam, nezveri.

  2. Nespēju aptvert, ka pedofīlija kaut kur šķiet normāla… Tiešām katrs savā valstī dŗikst darīt jebko, ja tik valsts likums ļauj?!? Aŗi tad, ja ta sviss ir pilnīgi amorāli utt?? Un neveinam nav tiesības iejaukties??? Tad jau sanāk, ka visi pedofīli var doties uz Jmenu un dzīvot un realizēt savu perversiju legāli?!?

  3. mjaaa tradīcijas un tikumi. Tikai es nezinu vai tādai ziņai var ticēt. Kā tā ziņa lidz internetam tika? Vai Jamenā tādas lietas raksta avīzē vai soc portālos? Un bilde no laimīgā pāra?
    Manā skatījumā šādas laulības ir pretīgākas un amorālākas par geju laulībām.

    • Tas jau nav ka visu vini ir musulmani nevajaga apdirst visus musulmanus vini ir loti kartigu.milu un galvenais labsirdigi neka citas tautibas cilveki visu nav vienadi mums pietiek savu stulbums un izverdzibu

  4. Kur teikts ka MUSULMAÑI???Jums vél nav apnicis,tumsonìgie ĺautiñi?????Vispirms paskolojaties musulmañu vèsturè,un ticìbà un likumos,un tad zinásiet kas ir ÌSTS MUSULMANIS!!!Isti musulmañi pat pirms nokaujot lopiñu saka Dieva vardus,ka nenokauj déĺ sava prieka,bet lai izdzìvotu,lai bùtu ko èst!Ìsti musulmañi ir sirsnìgi un labsirdìgi un atdos otram pèdèjo ja bùs nepieciesams,jo viñi zin,ka pèc nàves bùs jáatbild par saviem grèkiem,tapéc jo vairàk laba vini darìs citiem,jo laimìgàki bùs!Tàdi ir ÌSTI MUSULMAÑI!!!Un nav ko rakstìt ja nav vispár nekada sajèga…..

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.