1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Uzzini pēc kādām pazīmēm var atpazīt un atmaskot izlaidīgu sievieti!

 

izlaidīga sieviete Latvijā sastopamās sievietes tikai vizuāli ir tik pieklājīgas un atturīgas. Ieskatoties vērīgāk, atrast izlaidīgas un vieglas starp viņām būs vieglāk par vieglu, un kāda Krievijas blogera vērojumi, iespējams, būs noderīgi arī Rīgā. Vispirms jau der apskatīt viņu sociālo tīklu profilus. Ierasts, ka tur izlaidīgām dāmām ir ļoti daudz konktaktu jeb “draugu”. 1980.-ajos vai 1990.-ajos gados viņai bija bieza piezīmju grāmatiņa, pilna ar jāņiem un andriem. Tagad dzīve ir kļuvusi vieglāka. Viņa bieži publiski veic ierakstus, kuru teksts ir apmēram šāds: “Kāds pašlaik ir centrā? Ejam pusdienot!” Protams, kad viņai uz to atbild kaut kāda Santa ar “Kristīnīt, es tagad esmu centrā”, viņa uz vēstuli nemaz neatbild. Bet tad, kad kāds tēvainis uzraksta, ka ir centrā, bet jau tulīt beigs pusdienot, viņa steidz pieprasīt lai pagaida, jo jau skrien un izbrauc! Viņu var redzēt fotogrāfijās no visām ballītēm, izstādēm, pasēdēšanām un atklāšanām, jo paēst un iedzert par velti – tas ir šādu sieviešu stilā. Nedēļas nogalēs viņas veic depresīvus ierakstus sociālajos tīklos, jo sestdienas rītā viņa pamodusies ar nezināmas izcelsmes prezervatīvu savā… Paši zināt kur. Ieraksts gan ir vairāk šāds: “Rudens. Skumīgi.” Tam seko fotogrāfijas ar peļķēm, izmirkušiem kucēniem, gumijas zābakiem. Un viss tikai tādēļ, ka piektdienas naktī viņa sasniedza baudas augstumus ar kādu, ko neatceras. Viņa skatās uz savu konktaktu sarakstu un saprot, ka vismaz 10% no šiem 1300 cilvēkiem ir ar viņu pārgulējuši un kādam par to piedevām pastāstījuši. Skumīgi…

Klubos un bāros viņu sastapt ir viegli. Viņa tur ir vai nu pati jautrākā, pazīst DJ, bārmeņus, apsargus – gandrīz visi ir viņas bijušie -, vai arī klusi sēž un spaida telefonu. Iepazīties ar jums viņa pienāks pati. Iemesli tam var būt visādi – palūgt šķiltavas vai telefona lādētāju. Bet viņa patiesībā vēlas atbildes reakciju. Atbildi ar komplimentu par viņas izskatu, un viņai būs skaidrs, ka tu esi īstais, kuram tajā vakarā atsūkāt. Uzsaukt dzērienus gan nevajag, jo tad viņa nodomās, ka esi lupata. Izmaksātāji viņai uzreiz nonāk tikai draugu sarakstā, jo viņa nolemj, ka ar tevi uzreiz nav jāpārguļ, lai tiktu pie labumiem. Tāpēc uzreiz jāaicina pārgulēt un tad iet uz kino, nevis otrādāk! Izlaidīga sieviete ir ļoti nopietna skaidrā, bet iereibusi ir manāmi jautra un metas dejā. Izlaidīgas sievietes ir princeses un visbiežāk ģērbjas maksimāli atkailināti. Visiem protams arī jāredz, cik viņa labi izskatās, tādēļ ikdienas fotogrāfēšanās ir neatliekams pasākums, kurā tiek arī parādīts piekoptais aktīvais dzīvesveids, pieprasījums pēc viņas u.t.t. Viņa ir laimīga, ķer pasākuma bezmaksas dzērienus vienu pēc otra ar mērķi pēc iespējas ātrāk apreibt – visticamāk, jo maciņā naudiņas nav daudz. Bet vēl jāmaksā par taksīti uz mājām un 7.datumā par dzīvokļa īri. Murgs! Tādēļ jāpiedzeras tagad. Cilvēkos viņa izvēlas neēst. Bet mājās gan ēd, gan dzer un tu nezini kā no viņas tikt vaļā.
FOCUS.LV
 

2 KOMENTĀRI

  1. Tā… Sarakstījis vai nu tēviņš, kurš nav spējis ievilkt gultā kāroto sievišķi, vai arī skaudības mākta bāba, kura nevienam nav vajadzīga. Personīgais naids acīmredzams, normāls un adekvāts cilvēks šitādu mēslu nerakstīs. Paldies par izniekotām 3 minūtēm no manas dzīves, tad jau pat izsmēķēta cigarete būtu bijusi lietderīgāka par šī stulbā teksta lasīšanu.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.