-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Maigs sacepums – vistas fileja ar tomātiem

 

vistas fileja ar tomātiem

Ļoti vienkārši un ātri pagatavojams vistas gaļas sacepums. 

Sastāvdaļas:

400 gr vistas filejas
2 olas
1 ēdamkarote krējuma
1 tomāts
sāls, pipari pēc garšas

Vistas fileju sagrieziet gabaliņos, samaisiet ar pipariem un sāli, lieciet cepamtraukā.
Olas sakuliet kopā ar skābo krējumu, nedaudz pasāliet un pārlejiet ar to vistu.
Tomātu sagrieziet aplīšos un izkārtot uz sacepuma.
Lieciet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī
200 grādos uz 30-40 minūtēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.