3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sieviešu raksturojums pēc viņu alkoholisko dzērienu izvēles

 

alkohols raksturo

Izrādās, ka pēc daiļā dzimuma pārstāvju alkohola izvēles esot iespējams noteikt kāds ir viņu raksturs vai vismaz galvenās īpašības, ziņo Otvetnavse.

Šampanieti visbiežāk izvēlās koķetas un jautras sievietes, kuras ātri apreibst. Tādām neesot nekas pretī apprecēties ar nedaudz vecāku vīrieti, kā arī regulāri veikt ārpus laulības sakarus.

Bet degvīnu, jeb šņabi, dzerot sievietes ar stingru raksturu un gribasspēju. Viņas neslēpjot savas vēlmes un ļoti labi turot alkoholu.

Konjaku iecienījušas baudīt pusmūža sievietes, kurām trūkstot rūpes un maigums no pretēja dzimuma. Tādām esot jāvelta vairāk uzmanības un jāizprot viņa, kā rezultātā viņas iemīlēsies.

Pašpārliecinātas sievietes bez kompleksiem izvēloties viskiju. Reibumā, ko šādas sievietes sasniedz ātri, viņu rīcība un tās sekas kļūst neparedzama.

Tekilu dzerot ekstravagantas dāmas – agresīvas un pat bīstamas, bet pēc dažām glāzītēm, par laimi, tādas atmaigstot.

Eksperimentēt mīlošas sievietes izvēloties rumu ar kolu. Viņas ātri atžirgst no reibuma un rīkojas spontāni.

Džinu ar toniku dzerot nepārāk gudras sievietes, kuras runā par lietām, kuras nesaprot. Viņas arī ātri apreibstot un parasti nākamajā rītā neatceras notikušo.

Emocionālas un kaislīgas sievietes labprātāk dzerot sarkano vīnu, kuras vizuāli šķiet pilnīgi mierīgas. Iereibstot tādas lēni, tomēr reibumā esot nevaldāmas.

Balto vīnu, turpretī, dzer nopietnas un aukstas aprēķinātājas, kuras zina savu cenu. Viņas vienmēr paliek skaidrā un piedomā pie savas rīcības.

Liķierus izvēlās mājsaimnieces, kuras tur mājas pavardu un iecienījušas saimniekot.

Visbeidzot, alu izvēlas dāmas, kuras vairāk atgādina vīriešus pēc savas uzvedības un dzīvesveida. Ar viņām pretējais dzimums lieliski sadzīvo, bet neizjūt nekādas simpātijas kā pret sievieti.

FOCUS.LV
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.