1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

MĒNEŠA LAIKĀ VAR ATBRĪVOTIES NO 25 KG LIEKĀ SVARA

 

1 Internetā klejo milzumdaudz iespēju notievēt, kas sola neko nedarīt. Mēs piedāvājam vēl vienu tādu nekā nedarīšanas iespēju, kaut arī brīdinām, ka ingvers jādzer ilgi.

Ingvers notievēšanai.

Recepte Nr. 1. Pamatrecepte. Paņemiet nelielu gabaliņu ingvera saknes un sarīvējiet uz smalkas rīves. Rezultātā jums ir divas ēdamkarotes izejvielas, kas jāievieto litrīgā traukā (burkā vai bļodā). Pievienojiet 60 ml citrona sulas, nelielu daudzumu medus un aplejiet visu ar vārošu ūdeni. Atstājiet stundu nostāvēties. Pēc tam varat droši ķerties klāt  iedarbīgajam “notievēšanas” dzērienam. Iesācējiem ingvera notievēšanā, ingvera tējas dozēšana ir ievērojami zemāka nekā tievētājiem ar stāžu – vien puse glāzes, ne vairāk. Turpinot lietot šo dzērienu, vēlāk varēsiet izdzert līdz pat diviem litriem dienā. 2 Recepte Nr. 2 Tēja ar ingveru cilvēkiem ar lielu lieko svaru. Situācija tiem, kuriem ir liels liekais svars, ir nedaudz savādāka. Šeit nepieciešams pastiprināt ingvera darbību. To var izdarīt ar ķiploka palīdzību. Tas, tāpat kā ingvera sakne, ir ļoti dedzinošs, līdz ar to tam piemīt spēja aktivizēt gremošanas procesu, kā arī organisma apmaiņas funkcijas. Lai pagatavotu divus litrus ar ingveru pēc šīs receptes, jums būs nepieciešama aptuveni 4cm liela ingvera sakne, divas ķiploka daiviņas un vārošs ūdens. Ķiploku un ingvera sakni var notīrīt un sīki sagriezt. Ingveru sagrieziet ripiņās ( plānās, līdzīgas čipsiem). Šo sagatavi liekam jebkurā jums ērtā traukā un aplejam ar vārošu ūdeni. Pēc tam, kad tēja nostāvas, nokāsiet to un ķerieties klāt tējas dzeršanai. 3 Recepte Nr. 3 Ingvera tēja ar piparmētru un kardamonu. Šīs liekā svara samazināšanas tējas sagatavošanā jums būs nepieciešami 60 grami svaigas piparmētras (lapas). Tās vajag kārtīgi sasmalcināt, var izmantot blenderi. Piparmētrām pievienojiet pusi ingvera saknes, kas pirms tam ir rūpīgi sasmalcināta. Maisījumā ieberam šķipsniņu malta kardamona un aplejam ar vārošu ūeni. Nostādināšanas laiks – 30 minūtes. Pēc tam nokāšam un pievienojam trešdaļu glāzes ar citrona sulu un vienu ceturtdaļu glāzes ar apelsīnu sulu. Pagatavoto dzērienu vēlams dzert aukstu.

Vēl nedaudz par ingveru…

Ingvers atrodas pirmajā vietā starp notievēšanas produktiem. Un ne velti, ingvers jau vairākus tūkstošus gadu ir slavens kā veselības un skaistuma sakne. Vispārbaudītākais un efektīvākais notievēšanas līdzeklis ir ingvera tēja. Pareizi pagatavots ingvera dzēriens no organisma izvada toksīnus, kā arī cīnās ar liekajiem kilogramiem. Tēju var pagatavot no svaigas saknes, bet var izmantot arī ingvera pulveri. Tēju pagatavot ir vienkārši: sagrieziet ingveru šķēlītēs, aplejiet ar vārošu ūdeni un nostādiniet. Labākam rezultātam uzvāriet un nostādiniet tēju termosā. Ingvera uzlējums ir efektīvs pusstundu pirms ēšanas. Liekais šķidrums, šlakvielas un toksīni ātrāk pazudīs no jūsu organisma. Tēja paātrina vielmaiņu, uzlabo asinsriti – tas viss izraisa aktīvu tauku dedzināšanu. Nerēķinieties ar tūlītēju rezultātu. Ingvers palīdzēs jums nomest liekos kilogramus, ja to lietosiet ilglaicīgi. Tāpēc apbruņojieties ar pacietību un dzeriet šo balzāmu ar neticamo aromātu vairākus mēnešus. Rezultātu nenāksies ilgi gaidīt: jūs ne tikai stiprināsiet savu veselību, bet kļūsiet arī ievērojami slaidāka. Svars zudīs pamazām, bet droši. Ir vērts paeksperimentēt un tējai pievienot arī citas zālītes: piparmētru, kumelītes. Citrons ingvera tējā vai medus arī palīdzēs zaudēt svaru. Arī ingvera salāti veicina notievēšanu. 3

Ingvera salāti ir svaigi un garšīgi

Apelsīna miza, sarīvēta svaiga ingvera sakne, neliela selerija – sakne vai laksti, ceptas bietes, citrona daiviņas, nedaudz sulīga burkāna. Visu aplejiet ar eļļu, vislabāk olīveļļu un ķerieties pie ēšanas. Ja paredzētas lielas svinības, pirms ēdienu baudīšanas var pakošļāt pāris gabaliņus ingvera saknes. Ingvera sakne, garšviela un uzlējums ir neparasti noderīgas piedevas gremošanas sistēmai. Palīdz regulēt un attīrīt kuņģa-zarnu traktu, resno zarnu un aknas, savlaicīgi izvadīt kaitīgās fekālās masas, atbrīvot kuņģi no parazītiem – ingvers patiesi ir svarīgs notievēšanas procesā, palīdzot samazināt lieko svaru un novākt liekos taukus no vēdera. Tāpēc jūs droši varat iekļaut ingveru savā diētā kā veselu un garšīgu notievēšanas produktu. Tam jums būs nepieciešams: 1 / 2 krūze svaiga ingvera sakne Ass nazis vai rīve 3 glāzes ūdens Citrona sula Medus vai cits saldinātājs (mazkaloriju) Filtrs Sāls Svarīgi! ∇ Ingveru uzglabājiet ledusskapī un izmantojiet nedēļas laikā. Jūs varat arī to sasaldēt, tā uzglabāšanass laiks ir trīs mēneši. ∇ Ingvera tēju dzeriet maziem malciņiem, lai izvairītos no reibuma, rīta nelabuma simptomiem. ∇  Ja nav pieejams svaigs ingvers, to var aizstāt ar 1/8 tējkarotes malta uz katru ēdamkaroti svaiga ingvera, kā tas paredzēts notievēšanas receptē. Maltu ingveru nav ieteicams izmantot ingvera tējas pagatavošanā. ∇ Nepērciet ingvera sakni, kura miza ir palikusi grumbuļaina, jo tā ir pirmā pazīme, ka ingvers nav svaigs. ∇ Pārlieka ingvera izmantošana notievēšanai ārstnieciskos nolūkos var izraisīt nelabumu, kā arī dedzināšanu un iekaisumu mutē. Pirms iekļaujiet ingveru savā ēdienkartē lielā daudzumā, konsultējieties ar savu ārstu. ∇ Neēdiet ingveru, ja lietojat aspirīnu vai citus asins “šķīdinātājus”, iepriekš nekonsultējoties ar ārstu.

avots: all-4-woman.ru
 

15 KOMENTĀRI

  1. Ir cilvēki, kas tic šim bu****it?? Kam vispār izdevīgi/iegulda laiku rakstot viņus/kurš publicē šos dumjos rakstus?

  2. Paldies ingveram. Lietoju to jau triis gadus. Tas mazina muguras saapes, kopaa ar kaneeli regulee asinsspiedienu un sirdsdarbiibu. Varu to teikt droshi, jo esmu pati paarliecinaajusies.

  3. Medu labāk likt klāt, kad ūdens ir atdzisis (silts)! Ja medum lej virsū vārošu ūdeni, tas ne tikai zaudē savas vērtīgās īpašības, bet var pat kaitēt Jūsu veselībai!

  4. Un tagad nopietni:
    1) medu NEKAD NEKARSĒ un neliek karstos dzērienos, jo tad tas kļūst par indi
    2) ievērojami pārāks un veselīgāks (veicina gremoš, izvada toksīnus, mazāk kairinošs utt) ir KALTĒTS INGVERS (nopērkams pulverī). Tikai tad novārījuma sagatavošana ir mazliet citāda
    3) grūtniecēm jālieto nedaudz
    Tā būtu pəc 5000.gadu senajām Ājurvēdas zināšanām. Svaigais tiek pārspīlēts un pārprasts…

  5. Tikai ,tāds sīkums-strauji zaudējot svaru,līdz ar liekajiem kg,pazudīs arī jūsu mati,nodrups nagi un neatgriezeniski bojāsies zobi….

  6. Neko nevajag pārspīlēt. Svaru var zaudēt, ja tik daudz nerij. Pārējais viss tikai tad dos rezultātu, bet. Ja nemainīs ēšanas paradumus rezultātā nulle

  7. Lietoju ingvera un Citrona dzerienu jau 6.menesus. 2l diena.Kafijai pievienoju kaneli.
    Nav izsalkuma sajutas un svaru 6.men.laika esmu samazinajusi par 18 kg. Edu 3x diena,samazinaju porcijas. 15 min.vakaros atra pastaiga.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.