1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

7 ieteikumi kā izskatīties dārgi

 

246140__beautyful_p

1.Art est celare artem!

Sena gudrība saka: mākslu slēpj prasmīgi! Esiet meistarīgi sava stila veidošanā, bet stingri slēpiet no apkārtējiem, ka pilnība ir sasniegta uz smaga darba rēķina.

2. NO LABEL

Nekad nevalkājiet apģērbu ar birkām uz ārpusi. Logotipi ir „pozētāju” atribūtika. „Patriciešiem” ir citi, neizteiktas piederības pazīmes pie elitārās kastas. Dažās aprindās tā ir pieglausta frizūra un stepēta jaka. Uzmanīgi iepazīstiet sabiedrības slāni, kurā vēlaties iekļauties.

3. Visu noliedziet!

Nekad neafišējiet lietu dārgumu. Atcerieties, ka vulgāra finansiālā izrādīšanās atmasko jaunbagātnieku un nabagu. Pēc kārtējā miljona nav nepieciešams apliecināt sevi ar apģērba palīdzību, tieksme izrādīties jau sen ir aiz muguras.

4. Redzama neredzamība

Lai jūsu apģērbs kļūst par atturīguma un minimālisma iemiesojumu. Vienmēr ir veids, kā netieši norādīt statusu. Gudra cilvēka skatienam būs pietiekami ar knapi manāmu niansi.

5. „Jaunā nauda”? Nē, „vecā nauda”!

Jūsu apģērbs nedrīkst izskatīties pavisam jauns, kurpes čīkstēt un berzt kāju, bet frizūra būt „svaigi apgriezta un nokrāsota”. Jo gaume un nauda taču neatnāca pie jums tikai vakar? Pakāpeniski jūs tiekat vaļā no neveikliem komplimentiem: „Vai, dārgā, tev jauna jaciņa!” un „Vai, Jāni, tu esi nofrizējies!”

6. Virtuozs vieglums

Elegances noslēpums – it kā nejaušas, paviršas detaļas: nejauši atpogājusies žaketes podziņa, uzrauta uz augšu krekla apkakle. Šī ir izcīnītā brīvības pakāpe. Mūsdienās jūs diez vai satiksiet miljonāru tradicionālā uzvalkā, tagad tā ir noalgotā menedžera uniforma, bet uzvalks no lētā gala – šofera vai miesassarga apģērbs.

7. Atkārtota skatiena greznība

Apzinieties to. Un vienmēr esiet gatavi atkārtotam uzmanīgam skatienam uz jums, tas sekos neizbēgami.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.