1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

12 gadīgu zviedru zēnu piekauj arābu imigrants zilo acu dēļ

 

 

3c41e1a6723936727285d0ef782e6b57
publicitātes foto

Zviedru pilsētā Helsingborgā kādā skolā 15 gadīgs arābu imigrants piekauj 12 gadus vecu zviedru zēnu, jo tam ir zilas acis. Viss sākās ar to, ka arābu zēns vienkārši uzjautāja 12 gadīgajam zviedru zēnam, kādā krāsā ir viņa acis. Zviedru zēns atbildēja – zili zaļā krāsā. Arābu zēns pārprata, atbildi uzverot kā provokāciju un iesita zviedru zēnam.

Divi liecinieki apgalvo, ka 15 gadīgais iecērt pļauku 12 gadīgā sejā, pēc tam skandāls turpinājies visu atlikušo starpbrīdi. Arābu zēnam tika piespriests naudas sods par apkārtējo apdraudēšanu un piekaušanu. Tomēr pats zēns apgalvo, ka sods nav pamatots un svešvalodas grūtību dēļ vienkārši pārprata savu sarunas biedru, jo viņā dzimtā valoda tomēr ir arābu.

Avots: conservativepost.com

 

42 KOMENTĀRI

    • un tevi pašu arī prom tu krievu, vāciešu, turku, lietuviešu, igauņu, čigānu, ķīniešu, armēņu, arābu sajaukum uz nekurieni, jo nepiederi nekam! 😀

  1. Neesmu rasiste un naida kurinātāja, bet tāds pats liktenis sagaida visu pārējo valstu iedzīvotājus, ja ļaus šiem “imigrantiem” brīvi pārvietoties un uzturēties Eiropas valstīs, jo šiem “iebraucējiem” nav ne kauna, ne goda. Apelē tik pie tā, ka viņi redz nabadziņi, kaut patiesībā tā nav ne tuvu patiesība. Okupantu bars.

  2. Vai Dieviete atbild par šo rakstu? Proti, vai Jūs atbildat par to, ka publicējat uzpūstu rakstu, tādā veidā veidojot naidu pret imigrantiem un bēgļiem, jau tā saspringtajā situācija. Būtu jauki, ja atbildētu.

  3. varbūt dārgā redakcija pirms naida kurināšanas varētu tomēr kārtīgi izpētīt raksta avotu? skatos, ka jums ar to ir problēmas, tāpēc te būs: https://themuslimissue.wordpress.com/2015/07/23/sweden-muslim-beat-12-year-old-boy-for-having-blue-eyes/

    Ja ir arī problēmas ar avota izlasīšanu, tad ļaujiet nocitēt avota pirmo rindkopu:

    There are thousands of Muslim shenanigans happening on a daily basis, we can’t keep up. This story was from last year and we missed it but we’ll publish it again as it illustrated how violent and unsuitable Muslim are as immigrants into the West. Civilians are not safe anymore thanks to this medieval mindset being placed into society all across the West.

    D e p o r t them all.

  4. Da visus tos babajus pie sienas pielikt. Savairojušies kā sūdu mušas. Diezgan pretīga tauta,…lai neteiktu vairāk….

  5. Nav svarīgi kas viņš par tautību ir tas izdzimtenis un kāda valodā viņš runā. Ja viņš reiz dzīvo Zviedrijā, tad viņam ir jāpārzina tas valsts valodā kurā viņš ir imigrejis. Ja viņš to nepārzina tad ir teiciens fuck off back to your country.

  6. Nu labāk visus šitos melnos jau tagad pa daugavu palaist, tā lai domā gribas uz so valsti vai labāk pie sevim. Pagaidām viņu ir tikai 250…to centru labāk ar pamatiem nonest. Nekas te labs nav gaidām. Latvija nav vacija vai lielbritānija. Es viņu izdarības savā zemē necietisu.

    • Why then ur all people going out of ur country. Stay there and immigrants won’t be comming in.. U go to ather country and judging that someone else is in urs. Think twice before u judge people.

      • We go to an other country (Europe mostly) to do work ,that local people don’t want to do . And our land doesn’t provide us with the work. . We don’t take advantage and sit on the lap of another land and reap its benefits. That is the Difference.

  7. Bildei nav pilnigi nekada sakara ar so incidentu.
    http://www.news.com.au/national/the-image-of-a-dog-victim-is-being-used-to-get-facebook-shares/story-fncynjr2-1226560745506

    Varbut vajadzetu izvertet situaciju valsti, ka tiek pasniegta informacija sabiedribai ar apzinatu merki par sim temam radit negativu viedokli, nevis ticet katram vardam, kas uzrakstits un ar putam uz lupam blaut par imigrantiem.
    Tauta atveriet beidzot acis… “Iesit plauku” – aizejiet kadu dienu uz tuvako skolu un paverojiet, kas tad tur realitate notiek. Ne tikai “plauku sisanu” redzesiet vienaudzu starpa.
    Par to protams sadi skandali veidoti netiks. Bet tas tak ir ARABS, tad jau pilnigi cita lieta???

    Audzinat savus bernus vajag, nevis sedet interneta un cikstet, ka tagad te naks mums tadi un shitadi un viss tik slikti…

    https://themuslimissue.wordpress.com izlasot originala avota domena nosaukumu jau ir skaidrs tiesi ar kadu merki tas ir ticis izveidots.

  8. Sis stasts tika maksligi izveidots, lai jusu zemapzinja jus saktu ienist un neuzticeties tiem imigrantiem, kas iebrauc Latvija. Spriezot pec komentariem un lasitaju skaita viss izdodas. Neesiet aprobezoti, visi cilveki nav liekami viena maisaa. Imigrants, vai ne, vins ir cilveks. Maz musu Latvijai citas valstis palidzejusas.?.

  9. Phhhh var redzet latvieshu aprobezhotibu atkal. Ja sitejs butu latvietis vai kadas citas tautibas nebutu problemu. Katra kultura ir labais un sliktais un pirmkart tie ir tikai berni kas vel jamaca.

    • Piekritu tev! Logiski ka katra valsti ir cilvēki kas kaut ko sliktu dara bet Tu nevari tiesāt visus cilvēkus par to. Pati dzīvoju UK un man uzbruka kad gāju mājas no universitātes. Vīrieti noķēra un vins bija no Latvijas!!

  10. Kam vairak tices zviedram vai arabam. Bernam nav valodas. Un nav piradijumu ka del acim. Berns bilde izskatas ka nav pat 12

  11. Nelietīgs, safabricēts raksts! Pļauka un ntās šuves foto jau ir meli. Naida kurināšanai šādās vietnēs ir jābūt sekas. Kriminālas sekas. rakstīšu iesniegumu DP par nepatiesas info sniegšanu un naida kurināšanu.

  12. Neko nekas nepārprata. Arābs gribēja balto puiku piekaut un piekāva. Droši vien baltais puika p[ats bija vainīgs, jo ar zilām acīm bija piedzimis. Neapskaužu tos zviedrus – reiz bijuša vikingu lepnuma vietā tagad tikai pazemojums un kauns. Un stulba komunistu valdība piedevām!

  13. Tie ir arabveidigie galu gala…tiem samazgam nav nekada cienja pret tiem kam nav vinu religija…
    Latvijaa pa tadu izgajienu skolas puikas izskruvetu vispar tas acis ara tam curku puikam.
    Kads ieprieks rakstija un ta jau ir ka pasi pasaule izliekas par cietejiem , bet isteniba paraziti vien ir kuri muk no savam suda bederm ko pasi iznicinajusi un izsukusi sausu…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.