6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iegūsti skaistu vidukli izmantojot šos vingrojumus sāniem

 

Photograph Nathalie by Sándor Nagy on 500px


Vingrojumu komplekss, lai jūs varētu atbrīvoties no uzkrātajiem ”labumiem” sānos.

Ķermeņa kustības no viena sāna uz otru

Muskuļu grupas: vēdera slīpie muskuļi

Izpildes tehnoloģija: nostājieties taisni, kājas plecu platumā. Rokas var būt uz vidukļa vai paceltas plecu līmenī (atkarīgs no jūsu sagatavotības). Gurni paliek nekustīgi. Pārvietojam plecus uz labo pusi, aiz tām seko rumpis. Tad atgriežamies sākumstāvoklī. Izpildīt pa 10 reizēm katrai pusei.

Pieliekšanās ar ceļgala pacelšanu

Muskuļu grupas: vēdera slīpie muskuļi, augšstilbu un dibena muskuļi

Izpildes tehnoloģija: nostājieties taisni, kājas plati. Salieciet ceļgalus un sēdieties līdz krēsla līmenim, rokas saslēgtas kopā un atrodas pie labā augšstilba. Iztaisnojoties, ar rokām caur kreiso pusi uzzīmējiet pusapli tā, lai tās nokļūtu virs galvas. Kāju paceliet līdz gurnu līmenim. Atkārtojiet 10-15 reizes katrai kājai atsevišķi.

„Velosipēds”

Muskuļu grupas: vēdera un gurnu slīpie muskuļi

Izpildes tehnoloģija: apgulieties uz grīdas. Rokas aiz galvas, kājas saliektas ceļgalos un paceltas. Ar labo elkoni tiecamies pie kreisā ceļgala un otrādi. Izpildīt vingrojumu 20-30 reizes.

Celšanās caur sāniem

Muskuļu grupas: vēdera un gurnu slīpie muskuļi

Izpildes tehnoloģija:

♦Apgulieties uz labā sāna un roku novietojiet aiz galvas. Izvirziet plecus tā, lai jūs redzētu griestus. Sāciet celt ķermeni uz augšu. Izpildiet 15 reizes no katra sāna.

♦Apgulieties uz labā sāna, labā roka atrodas jums priekšā, kreisā – aiz galvas. Celiet kājas un vienlaicīgi noliecieties ar ķermeni uz kreiso pusi tā, lai izveidotos „pakava” poza. Atkārtojiet pa 10 reizēm katrā pusē.

♦Apgulieties uz labā sāna, atbalstieties pret labo elkoni, kreisā roka novietota gar ķermeni. Paceļam ķermeni tā, lai izveidotos taisna līnija. Jums būs divi atbalsti – elkonis (var atbalstīties arī uz taisnas rokas, atkarībā no iepriekšējās sagatavotības) un pēdas ārējā puse. Atkārtot 7-10 reizes.
Neaizmirstiet labi iesildīties pirms šo vingrojumu veikšanas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.