-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Dievīgs biezpiena pīrāgs, pagaršo!

 

torfyanoi_pirog

Sastāvdaļas:

400 g kviešu miltu
250 g sviesta
500 g biezpiena
4 ēdamkarotes kakao pulvera
4 olas
350 g cukura
1 paciņa vanilīna cukura
3 ēdamkarotes cietes
100 g krējuma

Pagatavošana:

Samīcīt sviestu, pievienot 150 g cukura un sarīvēt kopā. Samaisīt kakao pulveri ar miltiem un cukura masu līdz drupačām. Formu cepšanai pārklāt ar cepamo papīru un izbērt pusi no drupačām.
Pagatavot pildījumu: samaisīt biezpienu ar atlikušo cukuru un vanilīna cukuru, pievienot olas un krējumu, sakult ar blenderi līdz viendabīgai masai, tad pievienot cieti.
Izliet biezpiena masu uz šokolādes drupačām. Pa virsu uzbērt atlikušās drupačas. Pīrāgu cept cepeškrāsnī 190 C grādos 45 minūtes.

Labu garšo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.