12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šo noteikumu saraksts jums palīdzēs būvēt stipras attiecības praktiski ar jebkuru vīrieti

 

Smiling couple having tea outdoors

Šis raksts ir tikai priekš jums, mīļās meitenes. Puiši, protams, arī ar to var iepazīties,bet lūdzu bez komentāriem! Nepārdzīvojiet,raksta autors sola neuzmākties jūsu meitenēm un sievām,viņš tikai grib pastāstīt viņām 5o interesantus faktus par vīriešiem. Puiši, noticiet,tas ir tikai jūsu labā!

Meitenes, mēs vīrieši nespējam jūs izprast, un visi mūsu mēģinājumi to izdarīt beidzas ar neveiksmi. Mums sen būtu jāsaprot, ka vīriešiem nekad nesaprast sievieti – viņas domas, uzvedības neizskaidrojamās pārmaiņas un viņas lēmumu zibenīgos līkločus. Un tomēr cerība to kādreiz izdarīt mājo ikvienā vīrietī.

Ja mēs iemācītos bez ierunām saprast sievietes, apjēgt, ka sievietes nemaz nav tik sarežģītas, tad mēs varētu sasniegt visu, ko vēlamies attiecībās.

Piedāvāju iepazīties ar 50 lietām, kas palīdzēs jums būvēt stipras attiecības ar jebkuru vīrieti.

1. Labāk nerocieties viņa “mednieka” vēsturē.

Jūs nespēsiet ar to cīnīties,visas pūles būs veltīgas. Tas skar visus vīriešus. Tikai nedomājiet, ka vīrieši ir perversi un maniaki. Un tomēr, ja papētīsiet vīrieša “mednieka” vēsturi,jūs sagaida vilšanās. Saprotiet, ka dzīvē ir lietas, kurā, jāpaliek ēnā un neredzamām. Citādi jūs sagaida fiasko.

2. Jūs nekad nespēsiet vīrieti izmainīt!

Jūs to esiet 100 reizes dzirdējusi, bet sirds dziļumos tomēr cerat, ka viņš kaut kad mainīsies. Ticiet, visas pūles ir veltīgas! Un ja jums kaut kas arī izdosies, vīrietim tas nebūs pa prātam. Mīli viņu tādu,kāds viņš ir, vai arī neesi ar viņu kopā. Kāpēc jāmoka sevi un viņu ? Tas nav tā vērts!

3. Neņemiet pie sirds faktu, ka viņš skatās uz citām sievietēm.

Ļauj viņam to darīt un netaisi greizsirdības scēnas. Tas ir reflekss un vīrietis nav spējīgs ar to cīnīties. Ļauj viņam skatīties! No taču nevienam sliktāk nepaliek.

4. Ja vīrietis būs izvēles priekšā- viņš noteikti izvēlēsies draugus nevis tevi.

Draugi viņam bija pirms tam, kad viņš satika tevi. Un te nelīdzēs fakts, ka viņam ļoti patīk sekss ar tevi. Viņš ziedos šo baudu draugu labā, esi par to droša!

5. Nekad nerunā sliktu par viņa māti.

Ja viņš vēlēsies aprunāt savu māti, viņš pats to liks saprast. Bet, ja tu izdarīsi to pati no sevis un bez viņa piekrišanas un vēl viņa klātbūtnē – tad ne ar ko labu šis pasākums nebeigsies. Vīrieši meklē līdzību starp mīļoto un māti, saredzi šīs līdzības un uz priekšu! Dzīvo nevis cīnies!

6. Neatceries dažādus pārpratumus, kurus tu esi piedevusi.

Jūs varat strīdēties par dažādām problēmām, bet pēc tam, kad tas ir izrunāts – jāizmirst un nav jāpiemin un jādomā par to. Piedevāt – tātad aizmirsāt! Ja jūs laiku pa laikam celsiet to dienas gaismā, tad zaudēsiet partnera uzticību. Un ,iespējams, viņa jūtas pret jums nodzisīs, jo neviens nespēj dzīvot patstāvīgos pārmetumos.

7. Neuzdod nepatīkamus jautājumus, ja negribi saņemt nepatīkamas atbildes.

Gan tev, gan otram cilvēkam pirms tevis ir bijusi dzīves vēsture, kļūdas, kāds noiets ceļa posms. Ja jūs mīlat cilvēku, kāds viņš ir pašlaik, tad neapspriediet un nenosodiet viņa ieto ceļu šī mērķa sasniegšanai. Viņš gāja uz to, lai kļūtu par tavas dzīves sastāvdaļu, un tevi šis rezultāts apmierināja,tāpēc pieņem un neaprunā!

8. “NEBOMBARDĒ” viņu ar pārmetumiem tiklīdz viņš pārkāpis mājas slieksni

Viņš zin, ka tev vajag parunāt par par jaunām drēbēm, par remontu, par problēmām darbā. Bet, velns parāvis, ļauj viņam vismaz iedzert glāzi alus, paskatieties pusstundu televizoru, un tikai pēc tam sāc runāt par tev svarīgām problēmām, un to dari pakāpeniski. Viņš gatavs ir tevi uzklausīt, saprast un darīt ko lietas labā, bet ne jau tūlīt un uz vietas un pilnā apmēr.

9. Atturēties no seksa-bīstama rotaļa.

Lai arī cik tu stipri dusmotos uz viņu, nesodi viņu tādā veidā. Jo visas sekas būs uz tavas sirdsapziņas, un pēc tam nemeklē vainīgos!

10. Viņš vēlas, lai tu kļūtu par viņa mūzu.

Katram slavenam vīrietim “aizmugurē stāv” tikpat slavena sieviete. Protams, tev ir personīgas cerības un vēlmes, bet ir vajadzīgs lai blakus būtu sieviete, kas jūsmotu par vīrieti un iedvesmotu viņu varoņdarbiem.

11. Lai arī ko tu vēlētos gultā, vīrietis tavas vēlmes izpildīs

Nekautrējies viņam to paprasīt. Notici, visu, ko tu vēlies, vīrietis savā prātā jau ir izdomājis. Un viņa domās tas ir spilgtāk un oriģinālāk nekā tu fantazēji.

12. Vīrietim nepieciešama sava personīgās dzīves telpa., bet ne tukšas runas par jūtām.

Sieviete vēlas, lai viņām atgādinātu par mīlestību un kaisli, taču vīriešiem tas nav raksturīgi. Tas vajadzīgs sievietēm! Bet kaut kā ir jāsadzīvo ar šo problēmu!

13. Vienmēr sagaidi vīrieti vakarā ar viņam atliktu ēdiena porciju.

-Viņš daudz strādā un par to nesūdzas. Viņš ir pelnījis, lai mājās to sagaidītu siltas vakartiņas.

14. Nekad nepazemo viņa vīrieša spējas.

-Nekad! Dzirdi – NEKAD! Pat, ja tu tikai pajokoji, vīrietis to uztvers slimīgi un nepiedos. Šāda uzvedība var izjaukt jūsu attiecības.

15. Vīrietis pilnīgi noteikti negrib dzirdēt par tavu seksuālo pagātni.

Ja tu domā, ka viņam vajadzētu zināt par tavu partneru skaitu,tā starp citu vari pateikt. Bet neiedomājies viņam stāstīt par pašu intīmo procesu ar saviem bijušajiem mīļākajiem. Lai kā arī viņš prasītu to – zināt to viņam nevajag. Goda vārds, sirds dziļumos viņš par to nevēlas ne dzirdēt, ne zināt.

16. Viņam ir svarīgi būt par tavu vislabāko mīļāko.

Ja tas tā arī ir – tad super, bet ja nē – labāk samelo. Lai vīrietis domā, ka attiecības ar viņu ir labākais, kas tavā dzīvē noticis

17. Ja viņa melus kaut reizi “laidīsi gar ausīm”,tad vīrietim tā rīkoties kļūs pa ieradumu

Pat, ja viņš atvainojas un nožēlo izdarīto no sirds, un tu samierināsies ar notikušo, viņš obligāti atkārtos to vēlreiz.

18. Ļaujiet vīrietim būt galantam.

Nav slikti, ja jūs esiet liberāla uzskatos un jums nav svarīgas sabiedrības domas, bet būt džentlmenim nekad neiziet no modes. Ļaujiet vīrietim atvērt jums durvis, un viņš būs laimīgs!

19. Esi viņa morāles “kompass”.

Vīrietis gaida savas mīļotās sievietes atzinību, uzslavas. Esi droša – tevis dēļ viņš darīs tikai labus darbus.

20. Atļauj vīrietim laiku pa laikam uzvarēt .

Vīriešiem nepatīk zaudēt, īpaši tiem, kurus mīl. Viņiem ir liels ego un tev dažreiz jāparūpējas par to.

21. Ja tu liec viņam skatīties sieviešu filmas kopā ar tevi, tad beigās apbalvo viņu par šo varoņdarbu ar labu seksu.

Nopietni, šīs filmas ir briesmīgas. Jūs pat nevarat iedomāties, cik vīrietim tās nepatīk, kā viņi šīs filmas neieredz. Ja viņš skatās šo filmu kopā ar jums līdz galam un pat nekurn par to – tev viņš noteikti jāapbalvo. Kaut arī šī filma bija no sērijas “Sekss lielpilsētā “.

22. Viņš vienmēr vēlēsies seksu trijatā…

Un nekad nepārstās to izmēģināt un runāt ar jums par šo tēmu. Tikai nedomā ka tevis viņam nepietiek. Tā ir vīrieša fantāzija! Tev nav jāpiekrīt tam, bet uzklausu viņa vēlmes un esi korekta. Tas vīrietim ir nepieciešams.

23. Kādreiz der arī paklusēt!

Necenties piepildīt klusumu ar “tukšu ” pļāpāšanu. Ja jums kopā ir komforti, tad arī klusēšana neizsauks nekādu diskomfortu.

24. Tev jāuzslavē vīrietis un jāsaka viņam komplimenti

Meitenes, vai tad sastopami tādi cilvēki, kam nepatīk komplimenti? Saki, ka viņš labi izskatās, ka ir gudrs un vislabākais no visiem. Viņam dažreiz ir jādzird tādi sīkumi.

25. Tev ne vienmēr ir jābūt taisnībai

Ne vienmēr “jārok sev bedre”. Paturi savas domas pie sevis, bet viņam ir svarīgi zināt, ka tu ieklausies un dzirdi viņa teikto.

26. Pārliecinies, ka tu vienādi labi izskaties gan ejot pastaigā ar mīļoto, gan draudzenēm

Mēs ātri paliekam slinkas,kad jūtam, ka mums vajadzīgais cilvēks mūs mīl. Un ja tu pastaigājoties ar viņu uzvelc platu svīteri vai novalkātu krekliņu, bet, lai satiktos ar draudzenēm, sapucējies, tas izskatās aizdomīgi. Kam par godu gribi izskatīties skaisti?

27. Viņš nav tavs tētis.

Šis punkts tiek veltīts visām princesēm. Jā, viņš rūpēsies par tevi, bet ne kā tētis. Tu esi pieaugusi sieviete, dieva dēļ, nomierinies! Sajūti atšķirību starp tēva un mīļotā vīrieša rūpēm.

28. Tu neesi viņa mamma.

Ja tu vienmēr salasi viņa izsvaidītās drēbes un cauru dienu mazgā traukus pēc viņa ēdienreizēm, tad tu esi mājkalpotāja .Viņš ir pietiekami pieaudzis, lai daļu no šiem darbiem veiktu pats. Nespēlē šo muļķīgo lomu! Tu neesi viņa mamma!

29. Vīrieti izprast ir vieglāk nekā tu domā.

Nedomā, ka viņš visā ko dara ieliek dziļu un slēptu nodomu. Vīriešiem patīk nesarežģīt dzīvi! Viņi to vienkāršo ! Ja tu to vēl neesi sapratusi, tad tālāk būs vēl to grūtāk izdarīt!

30. Viņš ir greizsirdīgs uz visiem taviem draugiem – vīriešiem

Viņš vienmēr to darīs, paši būs greizsirdīgs uz tiem, ar kuriem tu kopā pavadi laiku. Piedod, protams, man par teikto, bet viņš grib būt vienīgais vīrietis tavā dzīvē.

31. Viņš vēlas pamēģināt anālo seksu.

Viņš var skaļi to nepateikt, bet jebkurā gadījumā domājis par to būs. Īpaši, ja viņa bijušās pasijas viņam ļāva to piedzīvot. Izdari to kaut vai dzimšanas dienas dāvanas vietā. Tā būs interesanta pieredze jums abiem.

32. Viņš vēlas pārgulēt ar tavām draudzenēm.

Es nesaku, ka viņš to izdarīs, bet gribēt grib. Neņem to ļaunā un nemeklē vainu sevī, jo viņš grib 90% sieviešu, ko pazīst. Īstenībā tā nav problēma. Liec viņam saprast, ka tu to zini un saproti viņu, un viņš būs šokā un samulsis.

33. Viņš vēlas iegūt tevi baseinā.

Nav kaislīgākas un seksuālākas meitenes par to, kura mīl seksu baseinā. Esi viņa ideāls!

34. Viņš vēlas, lai tu pavedini viņu.

Visdrīzāk viņš mīl seksu vairāk nekā tu, un tu taču vēlies darīt viņu laimīgu! Negaidi aktivitātes tikai no viņa puses. Reizēm pārsteidz viņu ar savām vēlmēm un fantāziju !

35. Viņš ļoti labi ievēro, ka tu nenēsā viņa dāvātās rotaslietas.

Ja tev tās nepatīk,pasaki uzreiz, tādejādi ļaujot viņam labot kļūdu. Tas nav taisnīgi – uzvilkt tās vienreiz un pēc tam aizmirst.

36. Viņš vēlas, lai būtu nepieciešams tev.

Protams, tu esi neatkarīga un pašpietiekama sieviete. Bet atļauj viņam ieskrūvēt spuldzīti vai atvērt burciņu. Viņš būs apmierināts, un tev būs patīkami, ka tiki vaļā no dažiem darbiņiem.

37. Seko savam svaram.

Vai es patiešām pateicu to skaļi? Jā, un tā ir patiesība. Tikai tāpēc, ka viņš pašlaik ir ar tevi, nav iemesls ēst nemaņā, pārstāt pirkt abonementu uz trenažieru zāli (esi patiesa pret sevi, viņam lieko svaru tu arī nepiedotu).

38. Ja jūs kopā esiet vairāk nekā 3 gadus, tad viņš nemaz netaisās tevi precēt.

Šajā gadījumā viņš uzskata sevi par tavu vīru. Bet kāzas ir mistiski svētki, kas vajadzīgi tikai tev. Tu, protams, vari piespiest viņu, bet…

39. Ultimāti nedarbojas!

Kā tikai puisis ir spiests kaut ko darīt, tu saņem prasības vērstas arī pret tevi. Labāk atklāti izrunājies par savām jūtām un par to, kas tev ir svarīgs attiecībās, nevis uzreiz draudi :” Vai nu, vai nu…”.

40. Viņš grib bērnus.

Tas ir ieprogrammēts viņa DNS. Nav svarīgi, ko viņš gribēja vai negribēja savos 20 gados, bet paliekot vecākam, viņš vēlas pēcnācējus. Vēlas dzimtas turpinājumu. Bet esi tik laipna un pārliecinies, vai viņš tam ir gatavs, pirms sāksi stundām ilgi runāt par bērniem.

41. Viņš vienmēr zina, kad tu melo.

Iespējams viņš nav pārliecināts, kur ir patiesība, kur meli, bet viņš lieliski izjūt, kurā momentā tu neesi patiesa. Labāk uzreiz saki patiesību, citādi viņš safantazēs nezin ko, un situācija tikai pasliktināsies.

42. Viņš vēlas, lai tev patīk viss, kas patīk viņam.

Tās var būt filmas, sports, cita veida aizraušanās. Viņš vēlas, lai tu gūtu baudu no viņa interesēm. Pat, ja tev nepatīk viņa hobiji, esi laimīga un priecājies, ka viņš ir laimīgs.

43. Viņš patiesi uzskata, ka tu labi izskaties pirmajā apģērbā, ko uzvilki.

Un, jo biežāk tu maini savu tēlu pirms svarīga pasākuma, jo agresīvāks viņš kļūst. Jau nomainot otro tērpu, viņam ir pilnīgi vienalga, ko tu vilksi mugurā. Viss ir vienkārši – rūpīgi izvēlies labu kleitu un uz priekšu!

44. Viņš nepievērš uzmanību taviem apaviem.

Kas par tumšu vēsturi sievietes un apavu sakarā? Tev liekas, ka jauns apavu pāris – tā ir vakara nagla, bet vīrietim tas ir tikai sīkums.

45. Tev vienmēr jābūt viņa pusē.

Tas nav apspriežams! Tā tam jābūt un punkts! Ja tu publiski strīdēsies ar viņu, un neatbalstīsi viņa teikto, to tev var arī nepiedot.

46. Viņam ir nepieciešams, lai tu atklātu viņam jaunas lietas, informāciju, motivāciju dzīvē.

Viņš vēlas, lai tu ienestu viņa dzīvē ko jaunu, neparastu, nestandarta. Stāsti viņam par saviem mīļākajiem rakstniekiem, filozofiem. Par visu, kas tevi interesē. Ja tu palīdzēsi viņam augt kā personībai, viņš būs tev par to pateicīgs.

47. Tev jāsaka viņam viss, ko vēlies no viņa.

Neliec viņam minēt, jo viņš vienalga kļūdīsies! Un šajā sakarā nedusmojies! Ja tu kaut ko vēlies, tad tā arī pasaki, kas viņam jādara. Tu brīnīsies, jo saņemsi visu bez lūgumiem.

48. Viņam nepatīk tavi īsie mati.

Ir maz sieviešu, kas māk skaisti ieveidot īsus matus. Tās, kuras to prot,,ir neatvairāmas. Tāpēc lepojies ar saviem garajiem matiem.

49. Viņš vēlas, lai tu būtu viņam blakus.

Ja jūs esiet viesībās, un visu laiku pļāpājiet katrs ar saviem paziņām, tad viņš nejūt tavu atbalstu. Viņš nav vientuļš, bet viņam tevis pietrūkst. Tev nav jābūt visu laiku blakus, bet jums jābūt tandēmā.

50. Tev nav tiesību flirtēt ar viņa draugiem.

Es ļoti labi atceros, ka iepriekš teicu, ka viņš vēlas pārgulēt ar tavām draudzenēm. Kaut kas te nesakrīt! Bet tā ir patiesība. Ja viņš domās, ka tu guli ar viņa draugiem, nekas labs no tā nesanāks.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ar 20.noteikti vajadzētu pietikt, tālākais jau nu aiziet dīķī… Visumā labi, ja ņem vērā pasaules samaitātību.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.