6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

10 modes padomi Tavam vīrietim

 

558344_man_suit_fashion_business_tie_4368x2912_www_gdefon_ru_10270200

1. Nekad nevelciet zeķes kopā ar sandalēm.

2. Baltas zeķes velk tikai pie sniegbalta kostīma vai sporta laikā, turklāt pirmais apgalvojums vēl ir zem jautājuma. Citos gadījumos iesakām izvēlēties melnas vai tumši zilas zeķes.

3. Nēsājiet siksnu. Cilpiņas mūsu biksēs un džinsos nav tāpat vien, siksna ir arī moderns aksesuārs. Ja neziniet, kādu krāsu izvēlēties, pērciet melnā vai brūnā.

4. Sekojiet līdzi nagu stāvoklim. Vienmēr apgriezti un apstrādāti nagi. Ja šaubāties, griezt vai vēl dieniņu pagaidīt, – apgrieziet. Sievietes pievērš rokām lielu uzmanību.

5. Nekādu lieko matiņu uz sejas. Nekā lieka uz zoda, kakla un vaigiem nedrīkst būt, ja vien tas nav ar nolūku.

6. Džinsi bez burbuļiem un sašaurinājumiem. Jūs neesiet roka zvaigzne, tāpēc kļoša bikses nav domātas jums. “Burbuļus” uz ceļiem vai dibena vispār neapspriedīsim. Aizdomājieties, kas ir svarīgāk: reputācija un stils, vai jauns džinsu pāris?

7. Caurums vai noberzums – metiet apģērbu ārā. Tomēr reputācija ir svarīgāka, un ja kāds drēbju gabals ir ieplīsis, metiet to ārā, jo tieši detaļas pamatā veido stilu.

8. Sporta botas tikai sportošanai un fizkultūrai. Vienkāršs noteikums – jūs nesportojiet, tātad – nenēsājiet sporta botas. Tagad ražo pietiekami daudz dažādu ērtu apavu, lai varētu izvēlēties sev piemērotākus.

9. Nevalkājiet bezizmēra T-kreklus un maikas. Tas, protams, ir gaumes jautājums, bet labāk nevelciet šāda tipa kreklus, ja jums ir vēlme iepazīties ar sievieti.

10. Nebāziet kreklus džinsos. Iespējams, jūs uzskatiet, ka džinsos sabāzts T-krekls izskatās akurātāk, tomēr sievietes tā nedomā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.