6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzvelkot šo, Tu izskatīsies garāka un slaidāka

 

middleofnowhere121

Kļūdains ir uzskats, ka izskatīties garākas vēlas tikai maza auguma sievietes. Vizuāli  vismaz nedaudz palielināt savu augumu sapņo it visas, jo tas ļauj izskatīties slaidākai. Kļūt garākai apkārtējo acīs palīdz vairāki faktori: skaista stāja, augsta frizūra, pareizi piemeklēti apavi, apģērbs un aksesuāri.

Apģērbs

1. Vienmēr izvēlieties tikai sev atbilstoša izmēra apģērbu. Žakete vai kleita, kas jums nepiestāv, figūru padarīs platāku un bezformīgu. Tas nozīmē, ka to kļūs grūtāk izstiept ar augstu papēžu vai vertikālu rakstu palīdzību.

2. Garas, taisnas bikses ne tikai vizuāli pagarinās augumu, bet arī padarīs kājas slaidākas. Lai panāktu šo efektu, biksēm ir pilnīgi jānosedz augstpapēžu kurpes vai arī jābūt saīsinātām līdz potītēm.

3. Izvēlieties V-veida izgriezumu, tas nolīdzina platus plecus, pagarina īsu kaklu un skaisti izceļ lielas krūtis.

4. Akcentējiet vidukli, ieliekot blūzi svārkos vai A-tipa šortos. Šādā veidā jūsu figūra izskatīsies proporcionāla, siksna to padarīs slaidāku, bet svārku siluets augumam pieliks vairākus centimetrus klāt.

5. Apģērbs ar vertikālām svītrām var palīdzēt izskatīties garākiem, bet atkarībā no svītru platuma. Ļoti platas svītras ne tikai vizuāli pagarina, bet arī padara figūru platāku, tāpēc tās var ieteikt tikai ļoti tievām sievietēm. Labāk, lai svītraina būtu tikai apģērba augšdaļa, vai tikai apakša.

6. Atkarībā no tā, kuru ķermeņa daļu jūs vēlētos pagarināt, vidukļa līniju var pārvietot: ja jūs uztrauc ķermeņa augšdaļa, tad pārvietojiet vidukli tuvāk gurniem; ja problemātiskā zona ir kājas, tad taisiet vidukli pēc iespējas augstāku, tieši zem krūtīm.

7. Vienkrāsains apģērbs palīdz izskatīties garākai, it īpaši ja ir izvēlēts slaids un apspīlēts siluets. Neliels noslēpums: pie vienkrāsaina kostīma izvēlieties gaišu blūzi vai topu. Gaišā svītra vidū darbosies līdzīgi kā vertikālā svītra.

Apavi

Augsti papēži – labākie miniatūru sieviešu draugi. Ja apavu krāsa sakritīs ar zeķubiksēm, tad kājas liksies garākas.
Vasarā dodiet priekšroku apaviem ādas tonī, ar asu purngalu.

Aksesuāri

Garas šalles, auskari un kaklarotas, augstas cepures – jebkuras detaļas, kas rada garu, vertikālu līniju. Rotas nedrīkst būt masīvas. Somas arī būtu vēlams izvēlēties nelielas un elegantas.

No kā ir jāizvairās?

Izslēdziet no garderobes jebkuru apjomīgu apģērbu: kuplus svārkus un kleitas, blūzes ar ielocēm, žaketes ar platu apkakli, džinsus un šortus ar lielām kabatām. Drēbes ar lielu rakstu jums kategoriski nepiestāvēs, jūs pazudīsiet uz to fona. Nav vēlamas platas horizontālas detaļas. Nerekomendē arī valkāt apģērbu, kas vizuāli sadala figūru uz pusēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.