5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

6 francūziešu lieliskās figūras noslēpumi

 

 

original

Mūžīgais slaidums – tas nav mīts, tā ir realitāte. Kā to panākt.

Piedāvājam dažus vienkāršus noteikumus, kurus ievērojot, jūs varēsiet sev neko neatteikt.

Triju nedēļu laikā pieturaties pie sava pierastā dzīves veida, tikai ar vienu uzlabojumu. Iekārtojiet sev speciālu kladi, kurā regulāri pierakstīsiet visu, ko dienas laikā apēdat. Jūs lieliski zināsiet, kam dodat priekšroku un kur ir liekās kalorijas. Ieskatieties ienaidniekam sejā.

No visa apēstā ēdienu saraksta izvēlieties tos ēdienus, kuri jums sagādā patiesu baudu un tad ņemiet vērā tikai tos. Visu, ko sauc par ātro ēdienu, sviestmaizēm un hamburgeriem, labāk ignorēt. Ēdiet aptuveni 20 min, ne mazāk.

Ēdiena izvēlīgums dos jums iespēju atteikties no pusfabrikātiem. Uzcept dabīgas gaļas gabaliņu nav ilgāk, kā uzcept kotleti. Sakārtojiet prioritātes. Visus ēdienus pasniedziet sev patīkamā gaisotnē skaisti servētus.

Sīpoli lieliski palīdzēs jums atbrīvoties no liekā ūdens organismā un uzlabos vielmaiņu. Eksistē dažas receptes, kuras var lietot katru dienu. Notīriet kilogramu sīpolu un ielieciet vārošā ūdenī, atstājiet uz 20 min un dzeriet pa glāzei ik pēc 2 stundām. Vēl varat pagatavot lielisku mērci salātiem un citiem ēdieniem. Aplejiet kilogramu sīpolu ar olīveļļu. Pievienojiet garšvielas un citronu sulu. Jauciet salātus vai lietojiet dabīgā veidā.

Kustība – dzīvība! Un slaida figūra. Nav obligāti iet uz fitnesa zāli, it īpaši, ja ir iespēja līdz mājām aiziet kājām. Atsakieties no lifta, katru dienu izpildiet dažus vingrinājumus presei, kājām un vēderam. Jums vienmēr būs ar ko palielīties draudzeņu priekša.

Saglabājiet savu stilu. Pat, ja ir auksti, slinkums un citas nedienas pacentieties pastāvīgi pieturēties pie viena un tā paša stila un dzīves veida. Tā jūs pasargāsiet sevi no sabrukumiem un varēsiet uzturēt sevi lieliskā formā.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.