-1.8 C
Rīga
sestdien, 23 novembris, 2024

Lielisks deserts ar avenēm un šokolādi

 

457559__raspberry-and-chocolate-dessert_p

6 porcijām

Sastāvs:

  • 175 g rūgtās šokolādes
  • 100 g svaigu vai saldētu aveņu
  • 450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)
  • 3 ēdamkarotes medus
  • šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Raksts tapis sadarbībā ar portālu LA.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.