8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Lauma Lingerie veļas kolekcijas rudenim

 

Drēgnais rudens ir jau nupat aiz stūra, un, lai šajā laikā justos vienmēr ērti, pašmāju veļas un mājas veļas ražotājs Lauma Lingerie piedāvā ērtu mājas veļu, kas vēsajos vakaros ne mirkli neļaus tev drebināties. Neskatoties uz to, ka mājas veļa ir praktiska nepieciešamība, Lauma Lingerie to ir izdevies apvienot ar graciozu eleganci, un rudens sezonā tiek piedāvātas veselas 4 mājas veļas kolekcijas.

Kolekcija Betty, maigi rozā tonī izstaro smalku sievišķību un rada patīkamu, mājīgu sajūtu, tās sortimentā ir gan pidžammas bikses un krekliņš, gan arī naktskrekls un halāts – visi harmoniski saskaņoti. Kolekcija Celestine ir paveikusi neiespējamo un pārvērtusi halātu patiešām pievilcīgā apģērba gabalā, kas ne tikai ir ērts, bet arī ļauj valkātājai parādīt savu seksapīlu – ne velti izvēlētie toņi ir izaicinoši sarkanais un eleganti violetais.

Kolekcija Geisha piedāvā paraugstundu augstākajā izsmalcinātībā – daiļi peņuāri, kuri veidoti kimono veidā būs lieliski kompanjoni taviem ikrīta rituāliem – no sejas maskas līdz lēnai tējas tasei. Vai tomēr nejūties tik romantiska un dod priekšroku modernākiem akcentiem savā apģērbā? Kolekcija Samanta liks tev lēkt stāvus sajūsmā, jo minimālistiskie balti-pelēkie toņi, papildināti ar zilganām svītrām, rada sajūtu, ka patiešām dzīvo nedaudz priekšā šodienai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.