Sastāvdaļas:
500 g vistas maltās gaļas
1 liels sīpols
2 tomāti
1 saldais pipars
1 kartupelis
3 -4 ēdamkarotes krējuma
1 ēdamkarote olīvu vai saulespuķu eļļas
100 g rīvēta cieta siera.
Pagatavošana:
Sīpolu sasmalcinām blenderī vai samaļam gaļas mašīnā , varam smalki sagriezt ar nazi.
Sajaucam ar vistas malto gaļu, pēc garšas ieberam sāli un piparus. Tad masu ieliekam traukā, kurā taisāmies to cept.
Virsū kārtām liekam sagrieztus dārzeņus: tomātus, saldo piparu un visu to, kas jums ir.
Kartupeļus sarīvējam , vēlreiz pieberam sāli un piparus, pievienojam ēdamkaroti olīveļļas, virsū lejam krējumu un visu apsedzam ar rīvētu sieru.
Cepam aptuveni 40 minūtes 190 grādu temperatūrā.