15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Erotiskais horoskops. Nosaki savu stilu seksā pēc zodiaka zīmes!

 

χ12

Vai ir vērts vainot zvaigznes? 

Izlasot šo rakstu, nevajadzētu jautāt pirmajam satiktajam, kas viņš ir pēc horoskopa zīmes, lai izlemtu vai ir vērts ar viņu flirtēt, jo visi horoskopi un astroloģiskie pareģojumi ir tikai cilvēcisks mēģinājums atšifrēt un saprast mums apkārt esošā kosmosa un miljardu zvaigžņu un planētu noslēpumu.

Bez tam rakstā tu atradīsi pilnībā patiesas sakritības un, iespējams, beidzot sapratīsi, kādēļ ar iepriekšējo partneri nekas neizdevās.

Reti kurš cilvēks akli tic visiem astroloģiskajiem pareģojumiem, visas neveiksmes mīlā noraksta uz zvaigžņu izvietojumu. Parasti mēs lasām horoskopus izklaidei, ar mērķi īsināt laiku. Bet kas notiek, ja planētas un zvaigznes var tieši mums izstāstīt par mūsu likteni un to, kā zodiaka zīme iespaido seksu un attiecības kopumā?

AUNS

21. marts-19. aprīlis

Tavs stils seksā: Auni ir neatlaidīgi, nedaudz agresīvi un tieši zina mīlas lietu nozīmi. Seksuālajā spēlē tu visbiežāk esi vadītāja, nekā pakļautā un centies vispirms apmierināt savas vajadzības. Pie tam tev ir svešas visas emocionālās problēmas un to atrisinājumi. “Labāk izdarīt un to nožēlot” – tas ir par Auniem. Runā, ka Auni dievina, kad viņiem glauda galvu un virpina matus. Kādēļ gan nepamēģināt?

Labākie seksa partneri: Lauva, Svari, Dvīņi, Skorpions

VĒRSIS

20 aprīlis – 20. maijs

Tavs stils seksā: Vērši – vieni no jutīgākajiem horoskopa pārstāvjiem. Viegli pieskārieni, bikli skūpsti, maigi čuksti austiņā spēj likt sajukt prātā jebkuram Vērsim. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk bezjēdzīgi tērēt enerģiju, tādēļ uz jebkuriem Vērša seksuālajiem glāstiem atbildi ar to pašu!

Labākie seksa partneri: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Mežāzis

DVĪŅI

21.maijs – 21. jūnijs

Tavs stils seksā: Dvīņi ir atvērti, mīl izmēģināt visu jauno, nekautrējas apspriest ar partneri seksuālos piedzīvojumus, bieži sarīko lomu spēlēs ar pārģērbšanos un nebaidās no eksperimentiem. Dvīņi ne vienu reizi vien nodarbojušies ar seksu neparastās vietās: pirtī, pludmalē, pielaikošanas kabīnē, vilcienā…Tu proti un tev patīk flirtēt un jebkura saruna šā vai tā noved pie jociņiem par seksa tēmu.

Labākie seksa partneri: Auns, Dvīņi, Strēlnieks, Ūdensvīrs, Lauva

VĒZIS

22. jūnijs -22. jūlijs

Tavs stils seksā: par Vēžiem bieži saka “ilgi jūdz, bet ātri brauc”. Vēži var ilgi satikties, uzlabot kontaktu un noskaņoties intīmai tuvībai. Ja partneris izturēs šo savdabīgo pārbaudi, saņems milzums baudas no jūtīgā, kaislīgā un radošā seksa ar Vēzi. Vēži intuitīvi jūt partneri, saprot viņa vēlmes bez liekiem vārdiem. Vēzim pats “garšīgākais” seksā – visa veida orālie glāsti.

Labākie seksa partneri: Vērsis, Lauva, Mežāzis, Zivis

LAUVA

23. jūlijs – 22. augusts

Tavs stils seksā: Lauvas parasti ir ļoti konsekventi un neatlaidīgi, vienmēr paļaujas uz savu šarmu, prot uzlādēt partneri ar seksuālo enerģiju. Ar Lauvām ir vienmēr patīkami atrasties blakus, viņi it visā atradīs iemeslu jautrībai un priekam. Gultā Lauvas ir ļoti uzmanīgi, pacietīgi, rūpējas par partnera baudu, tādēļ Lauvām nepieciešama atbildes saikne un partnera emocionālā reakcija. Īstu baudu tu gūsti no priekšspēles, flirta un pavedināšanas. Viserogēnākā zona Lauvām: pleci un mugura.

Labākie seksa partneri: Skorpions, Auns, Strēlnieks, Lauva

JAUNAVA

23. augusts – 22. septembris

Tavs stils seksā: Jaunavas var likties ļoti nevainīgas un kautrīgas, bet ne vienmēr tā tas ir. Šīs zodiaka zīmes cilvēki apveltīti ar neiedomājamu iekšējo enerģiju, kas izpaužas to erotiskās kustībās un pavedinošās runās, kuru priekšā diez vai kāds spēs pretoties. Jaunavas vienmēr rada īpašu atmosfēru: iededz sveces, ieslēdz patīkamu mūziku, piepilda vannu ar aromātiskām putām. Šādā atmosfērā sekss būs patiešām ilgs, maigs, vainagosies ar spilgtiem orgasmiem.

Labākie seksa partneri: Vērši, Svari, Zivis, Mežāzis

SVARI

23. septembris – 22. oktobris

Tavs stils seksā: aristokrātiskie un izsmalcinātie Svari  ir apveltīti ar brīnišķīgu gaumi, bet sekss ar svariem vienmēr ir ļoti juteklisks un ilgs. Nav brīnums, ka arī iepriekšējie glāsti var nedaudz ievilkties. Svari ir neticami izgudrotāji, dievina skaistu erotisko veļu un uzbudinošu mūziku. Tādēļ nekautrējoties dodieties uz veikalu pēc dāvanām savam priekam.

Labākie seksa partneri: Auns, dvīņi, Lauva, Strēlnieks

SKORPIONS

23. oktobris – 21. novembris

Tavs stils seksā: kaislīgie un nedaudz perversie Skorpioni vienmēr cenšas pievienot dramatismu parastā seksuālajā spēlē. Tev ir svarīgi kontroles jautājumi, vara un dominēšana ne tikai dzīvē, bet arī seksā. Iekšējā cīņa un pārlieka emocionalitāte bieži pārvēršas trakā seksā ar daudziem spilgtiem orgasmiem. Zvaigznes neiesaka Skorpioniem apspiest savas vēlmes. Ļauj vaļu jūtām un pārsteidz partneri.

Labākie seksa partneri: Vērsis, Lauva, Skorpions, Zivis

STRĒLNIEKS

22. novembris – 21. decembris

Tavs stils seksā: Strēlnieki vienmēr ir meklējumos, vērsti uz pārlieku izdomu. Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē –   brīnišķīgi, efektīvi un uzmanīgi partneri. Kad dzīvē pazūd spontanitātes un pārsteiguma elements, Strēlnieki ātri sajūt vilšanos mīlniekā un seksā un dodas jaunu attiecību meklējumos. Vientuļie Strēlnieki var būt neticami pavedinoši, bet bieži nesaprot izvēli.

Labākie seksa partneri: Lauva, Auns, Dvīņi, Ūdensvīrs

MEŽĀZIS

22. decembris – 19. janvāris

Tavs stils seksā: Mežāži, tāpat kā Skorpioni, skaitās kā viena no seksuālākajām zodiaka zīmēm. Viserogēnākā ķermeņa daļa – kājas, tā ka var droši sākt skūpstus un glāstus no kāju pirkstu galiem, lēnām virzoties uz augšu. Ja gribas eksperimentus “Greja 50 nokrāsu” stilā, labāku partneri par Mežāzi neatrast.

Labākie seksa partneri: Vēzis, Vērsis, Mežāzis, Jaunava

ŪDENSVĪRS

20. janvāris – 18. februāris

Tavs stils seksā: Ūdensvīri cenšas pieturēties augstiem ideāliem, viņi ir gudri un pat mazliet cildeni. Seksā Ūdensvīriem patīk būt izgudrotājiem, viņi cenšas izbēgt no šabloniskām pozām, glāstiem un frāzēm. Ūdensvīri viegli padodas pavedināšanai, mīl pakļauties, bet nekad neļauj partnerim pilnībā pakļaut sevi. Komunikācijā tu reti izrādi savus seksuālos nolūkus, bet atliek vien partnerim palikt ar tevi vienatnē, kā viņš momentā izdzirdēs vairums ideju par to, kā jūs pavadīsiet šo nakti.

Labākie seksa partneri: Ūdensvīrs, Dvīņi, Strēlnieks, Jaunava.

ZIVIS

29. februāris – 23. marts

Tavs stils seksā: Zivis viegli atrod kopējo valodu ar jebkuru zodiaka zīmes pārstāvi, tādēļ viņiem reti rodas problēmas ar partnera meklēšanu, grūtāk viņiem ir izdarīt pareizo izvēli. Gultā romantiskās, jūtīgās un draiskās Zivis izrāda savas vislabākās īpašības. Partnerī visaugstāk novērtē izdomu.

Labākie seksa partneri: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Svari.

untitled

 

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.