8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Joks vai patiesība: ko par jums pasaka dvēseles skaitlis?

 

, Image: 168726113, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Panthermedia

Dvēseles skaitļa noteikšanai nepieciešams jūsu dzimšanas datums. Ja tas ir robežās no 1 līdz 9, tieši tāds arī ir jūsu dvēseles skaitlis. Ja esat dzimis divciparu datumā, abi cipari jāsaskaita kopā, līdz izveidojas vienciparu skaitlis, piemēram, 29=2+9=11; 1+1=2.

Numeroloģija uzsver – jo augstāks dvēseles skaitlis, jo vairāk tas iespaido jūsu dzīves izvēles gan profesionālajā, gan personīgajā jomā.

Cipars 1 liecina par impulsīvu personību, kas alkst pēc augstiem mērķiem. Individuālisms un egoisms – lūk, jūsu galvenie virzītājspēki! Vieninieki necieš ierobežojumus, ne no kā nebaidās, ir izcili līderi – izlēmīgi un uzstājīgi.

Cipars 2 ir mierīga, maiga, taktiska un līdzsvarota cilvēka skaitlis. Jūs esat kompromisu meistars, kurš lieliski spēj savaldīties. Tajā pašā laikā jūsos cīnās divi līdzvērtīgi, pretrunīgi sākumi, un tieši uz šīs cīņas balstās jūsu miers. Jūs esat pakļāvīgs, pasīvs un maigs, drīzāk padomdevējs un ierosinātājs, ne vadītājs vai izpildītājs.

Cipars 3 ir cilvēks universs, jūsos saplūst vīrišķā griba un sievišķā mīlestība. Trijnieks savieno pagātni, tagadni un nākotni, dzimšanu, dzīvi un nāvi vienotā zīmējumā. Iespējams, tieši tādēļ, ka viss viņos jau ir, vieninieka cilvēki ir vieglprātīgi, dzīvo tikai šai dienai, viņiem vajadzīgs balsts un palīgs, kas veicinātu iekšējā potenciāla atvēršanos. Galvenais trijnieka mērķis – augšupeja dzīvē, kontrole un vara pār citiem, kaut gan paši tikpat labi spējat pavēles izpildīt kā dot.

Cipars 4 simbolizē četras stihijas, četrus gadalaikus, četrus dzīves posmus. Šādi cilvēki ir darbīgi, strādīgi, miermīlīgi, nosvērti un apdomīgi. Visu, ko grib sasniegt, cenšas sasniegt paši. Sapulcēs nereti ieņem pretēju pozīciju, taču loti reti dod vaļu emocijām. Ja esat četrinieks, ir ļoti iespējams, ka neieredzat instrukcijas, striktus noteikumus, un vienmēr nostājaties reformu pusē. Četrinieks norāda arī uz apdāvinātību tehniskajās nozarēs.

Cipars 5 ir nemierīga cilvēka skaitlis – jūs vienmēr esat gatavs pilnveidoties, doties meklējumos un gūt jaunu pieredzi. Jūs esat entuziasma pārpilns un jums kā ēst nepieciešami piedzīvojumi un risks, turklāt vēlme rīkoties var uznākt pavisam negaidot. Piecinieks ir asprātīgs, attapīgs un dzīvespriecīgs, visā saskata tikai labo un vienmēr ir pārliecināts pr veiksmīgu iznākumu, lai pie kā ķertos.

Cipars 6 liecina par radošu garu, taču tas ir arī ģimenes simbols, kas atgādina par sievišķā un vīrišķā apvienošanās nepieciešamību jaunas dzīvības tapšanai. Cipars 6 simbolizē arī saistību starp cilvēku un Dievu. Sešinieki ir uzticami, spēj iegūt cieņu un uzlabot ne tikai savu, bet arī apkārtējo cilvēku dzīvi. Ja jūsu dvēseles skaitlis ir seši, jūs esat pacietīgs, taču savu ieceru īstenošanā varat kļūt stingrs un nepiekāpīgs. Vienlaikus romantisks un māksliniecisks, necieš greizsirdības ķīviņus, un, kaut gan spēj sadraudzēties gandrīz ar ikvienu, labprāt laiku pavada mājās.

Cipars 7 ir viens no svētajiem skaitļiem simbolizē zināšanas un noslēpumus. Septiņi simbolizē septiņas nedēļas dienas, septiņas krāsas baltā spektrā, septiņas notis gammā. Cilvēks septiņnieks ir radoša personība, un, kā jau pienākas, ar dažām īpatnībām. Ja jūsu dvēseles skaitlis ir septiņi, jums, visticamāk piemīt izcila intuīcija, labi attīstīta spēja analizēt un spilgta iztēle. Lielisks priekšnoteikums mākslinieka, dzejnieka vai kādas citas radošas profesijas ceļā!

Cipars 8 ir materiālās labklājības simbols, tas piemīt cilvēkiem, kuri ikvienu iesākto darbu spēj pabeigt vislabākajā iespējamajā veidā. Taču astoņnieki bieži mēdz slēpt savas jūtas, tādēļ, ja jūsu dvēseles skaitlis ir tieši 8, nebrīnieties, ja jūs mēdz pārprast. Dvēselē astoņnieki bieži jūtas nenovērtēti un vientuļi, un viņu īsteno vērtību palaikam līdzcilvēki pamana tikai pēc nāves. Taču nebēdājiet, jo cipars 8 jums dāvājis veiksmi uzņēmējdarbībā, bezbailību visās dzīves sfērās un izcilas vadītāja spējas!

Cipars 9 ir universāls, tā ir veiksmes un pilnības zīme. Deviņnieks ir ārkārtīgi attīstīta un intelektuāla personība, kam piemīt liels fizisks spēks un milzīgs attīstības potenciāls, kā arī magnētisms un radošums. Ja jūsu dvēseles skaitlis ir 9, galvenās grūtības jums varētu radīt nespēja izvēlēties īsto ceļu, jo esat apveltīts ar daudzpusīgiem talantiem, starp kuriem grūti izvēlēties vienu. Iespējams, tieši tas rada impulsivitāti un aizkaitināmību, kas patiesībā ir arī vienīgais, no kā deviņniekiem jāuzmanās.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.