1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vasarīga grima uzklāšanas noteikumi

 

DA12591D83769FFFE5D3EA92E43E3F4F

Nomest ziemas guļas važas un iekarot ar savu skaistumu ir  ļoti vienkārši: pamēģini izveidot make – up, kuru izveidoja Givenchy grima māksliniece Olga Šilo.
Ierīvē seju ar ledus gabaliņiem, kuri pagatavoti no anīsa novārījuma ( tikai ledus arī derēs), tas palīdzēs novērst piepampumu, sašaurinās poras, atsvaidzinās ādu, atgriezīs tai tonusu. Nosusini seju ar sausu dvieli.
Uzklāj sejai un kaklam mazliet SPF tonālā krēma, kurš ir par toni tumšāks par tavu ādas toni. Tas pasargās un mitrinās ādu, kā arī izlīdzinās tās toni. Pateicoties vieglajai tekstūrai izveidosies dabīga iedeguma efekts.
Apļveida kustībām uzklāj sejai bronzas krāsas pūderi, tad klājot otro kārtu ar to pašu pūderi noklāj vaigu kaulus, degunu, deniņus un zodu. Uz vaigu āboliem – koraļļu krāsas vaigu sārtumu, gar augšējo skropstu augšanas līniju – pelēkas ēnas. Iezīmē kontūru starp skropstām ar melnu zīmuli.
Iekrāso apakšējo plakstiņu ar zilu zīmuli un uz apakšējām skropstām uzklāj tušu tādā pašā krāsā – saulē krāsa spīdēs, padarot acis spožākas. Augšējās skropstas nokrāso ar brūnu vai melnu tušu, bet lūpas – ar rozā lūpu krāsu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.