3.1 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Burvīga sejas maska tvirtākai ādai

 

microdermabrasion-facial-treatment-at-sage-spa

Maska tik tiešām ir burvju, palīdzēs, ja vakarā ir neparedzēts pasākums.

Maskas īpašības: palielina ādas tonusu, savelk, izlīdzina, novērš ādas savītumu.

Jums vajadzēs:

Rīsi 
Auzu pārslas
Valrieksti 
Banāns
Ūdens

Maskas pagatavošana:

Kafijas dzirnaviņās rūpīgi līdz miltu konsistencei samaļam rīsus 50 – 70 gramus, rīsi nav jāmazgā, lai nenomazgājas ciete, pievienojam mazliet auzu pārslas, 1/4 no rīsu apjoma un vienu attīrītu valriekstu, visu sasmalcinām, tā lai nav kunkuļu, pārberam ērtā traukā, lai labāk ir samaisīt.

Ņemam aptuveni 3 – 4 cm lielu banāna gabaliņu (svarīgi, lai banāns ir ļoti mīksts), visu to lēnām samaisām pievienojot mazliet ūdens, kamēr izveidojas masa mazliet biezāka par krējumu konsistenci ( lai nenotek pa seju). Maisījumu atstājam uz 10 minūtēm.

Obligāti jānotīra seja!!!

Uzvāriet kumelītes, 7 – 10 minūtes tvaicējiet seju un tad attīriet ar maigu skurbi. Tad uzklājiet masku uz 20 – 25 minūtēm. Nomazgājiet ar siltu, vārītu ūdeni ( tikai ne no krāna, hlors iznīcinās visus centienus), tad nomazgājiet ar ļoti aukstu, vārītu ūdeni.

Uzmanību! Maskai piemīt ļoti labas savelkošas īpašības, jūs varat sajust, ka āda ir savilkta, tāpēc lietojiet mitrinošo krēmu vai uzsmidziniet termālo ūdeni!

Šo masku izmanto masieres Taizemē. Maska tik tiešām ir burvju, izpalīdzēs, ja vakarā ir neparedzēts pasākums, bet jūsu seja āda izskatās savītusi, piepampusi, nelīdzena.

Ceru, ka recepte, kura jau ir pārbaudīta vairākas reizes, jums ļoti palīdzēs!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.