3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Auzu pārslu sacepums ar kanēli un āboliem

 

Zj9jJrvyyYASastāvdaļas:

Āboli – 1 gab
Auzu pārslas „Herkuless” – 320 g
Gaišās rozīnes – 60 g
Brūnais cukurs – 2 ēdamkarotes
Kanēlis – 0,5 tējkarotes
Muskatrieksts – 1 šķipsniņa
Sāls – 0,2 tējkarotes
Sviests – 15 g
Piens – 480 ml

Pagatavošana:

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
2. Ābolam izgriezt serdi un smalki sagriezt.
3. Bļodā sajaukt ābolu, auzu pārslas, rozīnes, cukuru, kanēli, muskatriekstu un sāli.
4. Pievienot izkausētu sviestu.
5. Sajaukt un izlikt cepamā traukā.
6. Apliet ar pienu un likt cepeškrāsnī uz 25 – 30 minūtēm, kamēr piens ir uzsūcies.
7. Apbērt ar kanēli, pievienot vēl mazliet piena un pasniegt.

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.