image

Pēc garšas gandrīz kā kūpināta.

Sastāvdaļas:

2 lielas skumbrijas
4 ēdamkarotes melnās tējas novārījuma
4 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes cukura

Zivi no sākuma vajag sagatavot- notīrīt un kārtīgi nomazgāt.
Uzvāriet marinādi: tējas novārījumu ieliet 1 litrā verdoša ūdens, kad tēja ir padzisusi pievienojiet sāli- izmaisiet un tad pieberiet cukuru un atkal kārtīgi izmaisiet.
Liekat uz 4 diennaktīm marinādē un ledusskapī. Pēc tam nolejiet marinādi un atstājiet zivi uz nakti caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
Zivi uzglabājiet papīra maisiņā- ledusskapī.

 
1 Comment
  1. Kasparo 2 mēneši ago

    Cik ilgi var uzglabāt šādi pagatavotu skumbriju?

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?