0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

12 Soļi, kā atbrīvoties no celulīta

 

come-combattere-la-cellulite 1. solis Izdzeriet ne mazāk par 8 glāzēm ūdens dienā.

2. solis Sakiet “Nē!” cigaretēm un alkoholam. Smēķējošām sievietēm uz gurniem ātrāk parādās celulīts, kājas izskatās sliktāk nekā nesmēķētājām. Tāpat ir ar alkoholu.

3. solis Ir jāguļ 8 stundas diennaktī, ja nesanāk, tad ne mazāk par 7. Neizgulēšanās dēļ, ir garantētas problēmas ar celulītu.

4. solis Eksotiskie augļi un dārzeņi ne vienmēr labvēlīgi iedarbojas uz mūsu organismu un var pat veicināt celulīta veidošanos. Tāpēc labāk ēst vietējos.

5. solis Sāls ir sieviešu skaistuma ienaidnieks un celulīta draugs.

6. solis Piesātinātos taukus (cieti istabas temperatūrā) var nosaukt par jūsu skaistuma indi. Tie piesārņo asinsvadus, tai skaitā pastiprina celulītu.

7. solis Ir jāatsakās no “fāstfūda”, ja vien nevēlaties sev “apelsīna miziņu” uz gurniem.

8. solis Sievietes skaistums prasa upurus. Lietojiet uzturā mazāk cukura un to saturošus garšīgus našķus.

9. solis Jums garšo kafija? Bet viena aromātiskās kafijas tase rīta mundrumam ir pilnīgi pietiekoši, vai ne? Pārējo kafiju atstājiet tiem, kas vēlas nēsāt “celulīta gurnus”.

10.solis Veselīgs ķermenis – skaists ķermenis. Pavadiet svaigā gaisā vismaz 1 stundu dienā un tas labvēlīgi atsauksies uz pašsajūtu, darba produktivitāti, noskaņojumu un, protams, uz figūru.

11. solis Lieliski, ja jums garšo jūras veltes. Apēdiet vismaz vienu porciju dienā; zivs, garneles, kalmāri, jūras aļģes – tie ir “skaistuma produkti”.

12. solis Ideāli būtu 5 reizes dienā apēst pa kādam sezonas auglim vai dārzenim. Vai vismaz 3 reizes. Īsāk sakot, katru reizi uzkodiet pa kādam ābolam, tomātam, plūmei… Izvēlēties to, kas garšo, un esiet skaistas!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.