7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

ŠOKĒJOŠI. Rīgas līča piekrastē ierodas laiva ar bēgļiem. VIDEO

 

Noskaties video un uzzini, kā uz to reaģē Latvijas iedzīvotāji! Pārsteidzošs sociālais eksperiments.

 

16 KOMENTĀRI

  1. Tak nomainat virsrakstu maldinošo, norādiet uz to ka tas ir sociālais eksperiments. Ko tik neizdarīs skatījumu dēļ,

  2. Lūdzu nerādat mums šādu h***, ka bēgļi ir tik jauki un visu pārējo. Mēs tam neticam, acis mums neaizmālēsiet ar riebīgām pr kampaņām. Šie cilvēki jāiznīcina, jāliek piespiedu darbos un jāizmanto kā vislētākie darba spēki, tikai žēl, ka mūsi solidaritāte iedzīs mūs islamizācijas izraisītas dēļ, krīzē.

    • Wow. Kad latvieši paši okupācijas laikā bija bēgļi un devās uz Kanādu un Austrāliju utt. Viņus arī vajadzēja iznīcināt un pataisīt par vergiem? Domā ko runā! Visi cilvēki ir vienādi! Arī Tu vari kādreiz nonākt tādā pašā situācijā, kā bēgļi šobrīd.. Palīdzēsim cits citam, nevis izturēsies kā zvēri.

      • Laine, driikst jautaat kur tu dziivo?? 😀 laikam pasakaas un zinjas ari neskaties 😀 😀 latvieshi atshkjiriibaa no shiem nezveeriem un izdzimtenjiem nebrauca uz Kanaadu un Australiju varot un nezeeliigi slepkavot tos, kas vinjiem sniedza paliidziibu!!!

      • Nu ja Laine tu uzskati ka visi cilvēki vienādi, tad tu domā, ka esi tādi pati kā visi tie pedofīli, terroristi un sazin kas vēl??? Cilvēki nav vienādi, pēc uzbūves varbūt, bet samdzenes katram cilvēkam ir unikālas.
        Jā tiesa, latvieši arī bēga, bet viņi tur neizvaroja sievietes vai bērnus un neradija grūtības.
        Iespejams Tev ienāca galvā šis itkā gudrais teiciens “Bet viņi visi jau nav terroristi”, tas gan. Iedomājies tev ir kārba ar mīļākajām konfektēm, bet viena no tām ir navejoši indīga un tu nezini kura tā ir. Tad jautājums, vai tu ēstu šīs konfektes?

    • Atvainojiet, bet jūs esat stulbais. Pabalstus un visu pārējo maksa Eiropas savieniba, nevis Lv valsts. Jūs pat nezināt par ko iet runa?!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.