3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Šīs karbonādes tu gribēsi ēst katru dienu! Recepte, kuru man iemācīja vīramāte

 

Lai karbonādes būtu mīkstas un sulīgas ir vajadzīga tikai viena noslēpumainā sastāvdaļa. Šī sastāvdaļa ļauj gaļai uzbriest, nodrošina sulīgumu un piedod pievilcīgu izskatu gatavajam ēdienam. Viss ko jums vajadzēs – ir piens, tā arī ir noslēpumainā sastāvdaļa! Gaļai, kura ir izmērcēta pienā, piemīt īpašs aromāts. Piena marināde nemaz nav tik populāra saimnieču vidū. Šī metode pārvērtīs pat vissīkstāko gaļu. n4A270QFOgo

 

Sastāvdaļas:

  • 0,5 kg gaļas
  • 200 ml piena
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 0,5 tējkarote maltu piparu
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 50 ml augu eļļas

Pagatavošana: 1. Sagriez gaļu, izklapē. No 0.5 kg gaļas sanāk 8 karbonādes. 2. Sajauc sāli, cukuru un piparus, iesmērē ar šo maisījumu gaļu. Aplej gabaliņus ar pienu un atstāj uz 1-2 stundām. 3. Sakul olas kopā ar šķipsniņu sāls un piparu. Apmērcē gaļu miltos, tad olās, cepiet uz uzkarsētas pannas līdz pilnīgai gatavībai.

avots: takprosto.cc
 

9 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.