12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Nakts murgi. Ko tie nozīmē un kāpēc mēs tos redzam

 

rise-of-the-nightmares-02

1. Jūs sapņojat, ka esat apmaldījušies vai atrodaties lamatās

Apmaldīšanās sajūta vai atrašanās lamatās miega laikā norāda uz analoģiskām jūtām, ko cilvēks izjūt reālajā dzīvē noteiktā situācijā. Kāds liek jums darīt kaut ko pret jūsu gribu? Saprotiet, ka šis sapnis ir tiešs brīdinājums par iekšējām problēmām, tāpēc tam jākalpo kā dzinulim darboties, kamēr nav par vēlu.

2. Jūs sapņojat, ka krītat vai slīkstat

Jums liekas, ka galva plīst pušu no problēmām? Vai arī varbūt jūs jūtat spiedienu uz sevi par kādu uzdevumu vai atbildību. Šīs trauksmes sajūtas var parādīties nakts murgā, kurā jūs krītat vai slīkstat.

3. Jums saplīst dators vai nestrādā telefons

Jūs sapnī kādam zvanāt un dzirdat nebeidzamus zvanu signālus? Ja jūs sapņojat par jebkādiem tehnoloģijas traucējumiem, it īpaši komunikāciju tehnoloģiju, tas var nozīmēt, ka neesat spējīgi kaut kam pieskarties emocionālā līmenī. Zaudējāt saikni ar labu draugu? Bet varbūt starp jums un mīļoto cilvēku radās siena?

4. Jūs esat kails vai esat nepareizi apģērbts un atrodaties sabiedriskā vietā

Šis sapnis noteikti ir viens no izplatītākajiem murgiem, ko redz cilvēki dažādos vecumos. Tāda veida sapņi, kā likums, nāk kā cilvēka pašnovērtējuma maiņas piemērs. Šajā situācijā apģērba funkcija ir slēptuve, kas piedāvā paslēpt lietas par sevi, par kurām jūs negribat, lai uzzina citi.

5. Dabas kataklizma vai katastrofa, ko izraisījis cilvēks

Sapņi – katastrofas, kā likums, signalize par tuvojošos nelaimi reālajā dzīvē. Iespējams, jums radīsies doma, ka netiekat galā ar kādu problēmu, tāpēc apjūkat daudzo atlūzu jūklī, kas radies no nelaimes jūsu sapnī.

6. Nenokārtojiet eksāmenu vai nevarat atrisināt uzdevumu

Pat, ja jau sen esat aizmirsuši, ko nozīmē stundu saraksts, referāti un kvadrātsakne, jums vienalga laiku pa laikam var nākt sapņi par izgāšanos kādā eksāmenā vai ko tamlīdzīgu. Ja izgāžaties eksāmenā, tas apzīmē jūsu domas par to, cik ļoti esat pelnījuši tās lietas, kuras esat sasnieguši dzīvē. Ja jūs varētu atgriezties pagātnē un saņemt atzīmi par visām pagātnes darbībām, vai jūs būtu apmierināti ar rezultātu?

7. Mājas vai cita īpašuma zaudēšana vai bojājumi

Ja jūs to vien darāt, kā sapņojat par savu māju, nekrītiet panikā. Tas ir pilnīgi normāls sapnis. Sapņi par māju simbolizē pašu cilvēku. Mājas fasāde stāsta, kā jūs novērtējat apkārtējos, bet interjers – par jūsu iekšējo es.

8. Problēmas ar mašīnu

Transportlīdzekļi sapnī nozīmē cilvēka fizisko pusi, bet var nozīmēt arī emocionālo slodzi. Tāpat kā sapņi par māju, arējais mašīnas izskats ir jūsu iekšējā pasaules uztvere, bet tas, kas atrodas zem pārsega – jūsu iekšejās sajūtas.

9. Traumas, slimības vai nāve

Sapņi par slimībām vai jūsu nāvi var sniegt daudz stresa. Tomēr, nevajag uztraukties. Lai arī nāve sapnī var būt diezgan sāpīga, faktiski tā var nozīmēt kādas pārmaiņas vai kaut kā jauna sākumu. Nāve var arī simbolizēt kāda dzīves posma beigšanos un jauna sākšanos.

10. Jūs no kāda bēgat vai arī jums kāds uzbrūk

Vēl viens visuresošs murgs, kas bieži seko daudziem cilvēkiem. Dekorācijas vai uzbrucējs var mainīties, tomēr, ja jūs sapņojat par ko tādu, tas ir jūsu organisma signāls, ka viņš ir gatavs “sastapties ar grūtībām aci pret aci” vai arī “bēgt, ko kājas nes”. Tāda reakcija cilvēka organismam ir svarīga, jo tam vienmēr nākas izvēlēties, kad tas sastopas ar grūtībām un bailēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.