Lai karbonādes būtu mīkstas un sulīgas ir vajadzīga tikai viena noslēpumainā sastāvdaļa. Šī sastāvdaļa ļauj gaļai uzbriest, nodrošina sulīgumu un piedod pievilcīgu izskatu gatavajam ēdienam. Viss ko jums vajadzēs – ir piens, tā arī ir noslēpumainā sastāvdaļa! Gaļai, kura ir izmērcēta pienā, piemīt īpašs aromāts. Piena marināde nemaz nav tik populāra saimnieču vidū. Šī metode pārvērtīs pat vissīkstāko gaļu. n4A270QFOgo

 

Sastāvdaļas:

  • 0,5 kg gaļas
  • 200 ml piena
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 0,5 tējkarote maltu piparu
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 50 ml augu eļļas

Pagatavošana: 1. Sagriez gaļu, izklapē. No 0.5 kg gaļas sanāk 8 karbonādes. 2. Sajauc sāli, cukuru un piparus, iesmērē ar šo maisījumu gaļu. Aplej gabaliņus ar pienu un atstāj uz 1-2 stundām. 3. Sakul olas kopā ar šķipsniņu sāls un piparu. Apmērcē gaļu miltos, tad olās, cepiet uz uzkarsētas pannas līdz pilnīgai gatavībai.

avots: takprosto.cc
 
9 komentāru
  1. Ingrīda 3 gadi iepriekš

    ….nu nav jau gan šis nekāds jaunums

    • Daiga 3 gadi iepriekš

      Nav jau teikts,ka jaunums,bet noderīga informācija gan.

  2. jj 3 gadi iepriekš

    OOOO!!! Tadas tik varētu ēst un ēst!

  3. Marihuanna 3 gadi iepriekš

    Muļķības

  4. DII 3 gadi iepriekš

    Es majonezi pie olas piekulu klat,sanak pufigas un njammigas karbonadites.

  5. DII 3 gadi iepriekš

    Olinai piekulu klat majonezi,pufigas un gardas sanak.:)

  6. Māris 3 gadi iepriekš

    Protams,ka muļķības.Viss ir atkarīgs no gaļas kvalitātes.

  7. Gardēde 3 gadi iepriekš

    Oi, kā ēdīšu. 🙂

  8. panda 3 gadi iepriekš

    Jā,ēd katru dienu,un pēc tam neielīdīsi vairs pa durvīm 😀

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?