Lai karbonādes būtu mīkstas un sulīgas ir vajadzīga tikai viena noslēpumainā sastāvdaļa. Šī sastāvdaļa ļauj gaļai uzbriest, nodrošina sulīgumu un piedod pievilcīgu izskatu gatavajam ēdienam. Viss ko jums vajadzēs – ir piens, tā arī ir noslēpumainā sastāvdaļa! Gaļai, kura ir izmērcēta pienā, piemīt īpašs aromāts. Piena marināde nemaz nav tik populāra saimnieču vidū. Šī metode pārvērtīs pat vissīkstāko gaļu. n4A270QFOgo

 

Sastāvdaļas:

  • 0,5 kg gaļas
  • 200 ml piena
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 0,5 tējkarote maltu piparu
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 50 ml augu eļļas

Pagatavošana: 1. Sagriez gaļu, izklapē. No 0.5 kg gaļas sanāk 8 karbonādes. 2. Sajauc sāli, cukuru un piparus, iesmērē ar šo maisījumu gaļu. Aplej gabaliņus ar pienu un atstāj uz 1-2 stundām. 3. Sakul olas kopā ar šķipsniņu sāls un piparu. Apmērcē gaļu miltos, tad olās, cepiet uz uzkarsētas pannas līdz pilnīgai gatavībai.

avots: takprosto.cc

Atstāt komentāru

9 Komentāri ieslēgt "Šīs karbonādes tu gribēsi ēst katru dienu! Recepte, kuru man iemācīja vīramāte"

avatar
jaunākie vecākie visvairāk balsoja
jj
Viesis
jj

OOOO!!! Tadas tik varētu ēst un ēst!

DII
Viesis
DII

Es majonezi pie olas piekulu klat,sanak pufigas un njammigas karbonadites.

Māris
Viesis
Māris

Protams,ka muļķības.Viss ir atkarīgs no gaļas kvalitātes.

Gardēde
Viesis
Gardēde

Oi, kā ēdīšu. 🙂

DII
Viesis
DII

Olinai piekulu klat majonezi,pufigas un gardas sanak.:)

panda
Viesis
panda

Jā,ēd katru dienu,un pēc tam neielīdīsi vairs pa durvīm 😀

Ingrīda
Viesis
Ingrīda

….nu nav jau gan šis nekāds jaunums

Daiga
Viesis
Daiga

Nav jau teikts,ka jaunums,bet noderīga informācija gan.

Marihuanna
Viesis
Marihuanna

Muļķības

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?