Sastāvdaļas:
4 olas
500 g maskarpone siera
200 g pūdercukura
3 ēdamkarotes liķiera vai ruma
svaigi pagatavota kafija
Savoiardi cepumi
Oreo cepumi un augļi/ogas dekorēšanai
Kūkas noformēšanai:
viens olas dzeltenums
30 g pūdercukura
200 g maskarpone siera
Pagatavošana:
Novārām kafiju un dodam tai atdzist.
Sakuļam 4 olas dzeltenumus ar pūdercukuru līdz baltai krāsai.
Pie dzeltenumiem lēni pievienojam sieru.
Ņemam atsevišķu trauku un sakuļam divus olas baltumus ar sāls šķipsniņu līdz cietākai masai.
Akurāti pievienojam baltumus siera masai.
Kafijai pievienojam 3 ēdamkarotes liķiera vai ruma.
Pārlejam kafiju ērtākā traukā, lai varētu tajā mērcēt cepumus.
Tagad taisām kūku. Ņemam cepumus un iemērcam tos uz 1 sekundi kafijā. Cepumus mērcējam tikai ar vienu pusi un horizontālā stāvoklī. Izvietojam jebkurā traukā, kurā atradīsies jūsu kūka. Šis būs pirmais slānis.
Uz cepumiem liekam krēma kārtu.
Atkārtojam procedūru ar Savoiardi cepumiem.
Pēdējais slānis ir krēms.
Ieliekam kūku ledusskapī uz 3 stundām.
Gatavojam krēmu noformēšanai – sakuļam 1 olas dzeltenumu ar pūdercukuru un tad pievienojam maskarpone sieru.
Uzsmērējam šo krēmu kūkas virspusē un sānos, tad atkal ievietojam kūku ledusskapī uz 1 – 2 stundām.
Pirms pasniegšanas ar rokām sadrupinām Oreo cepumus un uzberam kūkai, dekorējam virspusi ar augļiem.
this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting {here|at
Bagi garsiga kuka no sis receptes es jau paspeju norakstit recepti un izgatavot tiramisu kuku.Ietektu katram to jo ir loti vienkarsi pagatavojama un navvajadzigs nonemties ar cepsanu.Labu veiksmi darba un labu apetiti.