-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Gardēžu cienīgi salāti ar šķiņķi un ananāsiem

 

1411677646_salat-s-kuritsej4 Sastāvdaļas: 300 g šķiņķa 300 g siera 300 g. ananāsu 4-5 gab. vārītu olu (atkarīgs no lieluma) 1 sīpols majonēze kečups

Lasi vēl: 
Pildītie, sulīgie cūkgaļas rullīši
Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Saimnieces gudrība, kā noteikt ceptas gaļas gatavību

Pagatavošana: 1. Ananāsu, olas, šķiņķi un sieru sagriezt kubiciņos, sarīvēt sieru uz rupjās rīves, sīpolus smalki sasmalcināt un pārlej ar karstu ūdeni 1-2 minūtes. 2. Visu sajauc un pievieno majonēzi un mazliet kečupa. 3. Ļauj salātiem nakti ievilkties ledusskapī.

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.