Tie ir svētki! Tik piesātināta riekstu garša + šokolāde! Pie kafijas. Ātri pagatavojama pat rīta steigā.
3 olas
1 iepakojums (200 grami) sasmalcinātu lazdu riekstu (var samalt virtuves kombainā vai кafijas dzirnaviņās)
tējkarote cepamā pulvera
80 g cukura
1. Riekstus, olas, cukuru, cepamo pulveri sajauc.
2. Piemērotāko formu ko var likt mikroviļņu krāsnī (uz 1 litru) ieeļļot un apbērt ar miltiem vai izklāt formu ar cepam papīru. Masu ieliek formā
3. Cepam aptuveni 5 minūtes, 900 W.
4. Pēc tam atdzesēt aptuveni 3-5 minūtes. Kūku var apkaisīt ar pūdercukuru, izrotāt ar putukrējumu un augļiem vai izkausētu šokolādi. Ir vērts pamēģināt!
Un citā krăsnī kā cept riekstu kūku?
kārtējais murgs, un bilde neatbilst īstenībai
murgs
Aha, kā tad! 3 olas ar riekstiem un voulā sanāk kūka! 😀
Kurš vispār ielicis šādu kūkas recepti,kur ir redzēts ka kūka vispār ir bez druskas miltiem,pat tortei liek miltus tik karotes cik olu ,tiešām prātu jau izkukojusi,ja vēlaties receptes tad atbilst tasty receptes tiešām