62706675

Sastāvs:
100ml apelsīnu sulas
5-6ēd.k citronu sulas
100ml ūdens
1gl cukura
1ēd.k rīvētas citrona mizas
1ēd.k rīvētas apelsīna mizas
20gr želatīna

Lasi vēl: 
Krējuma torte krekeriem
Pediatre iesaka: 8 vasarīgas un veselīgas našķu receptes bērniem
Našķi, ko drīkst ēst diētas laikā

Pagatavošana:

Želatīnu uzbriedina apelsīnu sulā. Pārējās sastāvdaļas sajauc un liek uz lēnas uguns vārīties. Kad šķidrums uzvārījies un cukurs pavisam izkusis, pievieno apelsīna sulu ar uzbriedināto želatīnu.

Kad želatīns pilnībā izkusis šķidrumu nokāš, lai nebūtu miziņu un lej traukā . Kad viss atdzisis līdz istabas temperatūrai, liek ledusskapī uz 5-6 stundām.
Kad marmelāde sastingusi, veido vēlamos gabaliņus, apviļā cukurā un bauda !

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?