1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Skaistām actiņām – piemērots meikaps

 

 

Smokey-Eye-Makeup-with-Purple-and-Black-Color

Acu līniju popularitātes noslēpums ir vienkāršs – viņas piestāv absolūti visiem, svarīgi ir tikai pareizi piemeklēt to krāsu un formu. Acu kontūrzīmuļa līnija piešķir acīm izteiksmīgumu, padara acu skatienu noslēpumainu un mirdzošu. Acu līniju garums un forma ir atkarīgas no modes un acu formas.

1. Mandeļveida acu formu var uzsvērt ar jebkura veida acu līnijām – garām, īsām, šaurām, platām, jebkurā leņķī paceltām uz augšu.

2. Apaļo acu īpašniecēm acu formu var koriģēt ar garām, „ uzasinātām” līnijām, kuras kļūst platākas tuvojoties ārējam acs stūrītim. Tādai acu līnijai jāpagarina acs forma par 1 – 1,5 cm, ļoti vienmērīgi paceļoties uz augšu.

3. Šaurām acīm jākrāso ļoti smalka līnija, kura sāk paplašināties no acs vidusdaļas. Nav ieteicams papildus pagarināt šauras acis, acu līnijai jābeidzas pie ārējā acs stūrīša, mazliet paceļoties uz augšu.

4. Ja acis atrodas tuvu viena otrai, acu līniju labāk ir sākt krāsot nevis no iekšējā acs stūrīša, bet no plakstiņa vidusdaļas – tas vizuāli palielinās attālumu starp acīm. Vēlams mazliet pagarināt līniju deniņu virzienā.

5. Ja acis atrodas tālu viena no otras, tās obligāti jākrāso no iekšējās acs maliņas, bet no ārējās labāk iztikt bez garām līnijām.

6. Lielām acīm fantastiski piestāv pilnībā iekrāsota acu līnija. Tāds paņēmiens padara acis mazākas, toties piešķir tām maģisku pievilcību. Acis jākrāso no augšas un apakšas iekrāsojot arī acs stūrīšus. Ļoti seksuāli izskatās ja tādām acu līnijām mazliet izpludina kontūras, bet arī stingras kontūras izskatīsies efektīvi.

7. Mazām acīm pilnībā iekrāsot acs līniju nav ieteicams. Vizuāli padarīt lielākas tādas acis palīdzēs paralēli vai atšķirīgi iekrāsotas acu līnijas. Lai izveidotu tādu meikapu, vajag sākt krāsot acu līniju no plakstiņa vidus un turpināt aiz acs ārējā stūrīša, mazliet jāpaceļ uz augšu, lai līnijas astīte būtu novirzīta uz uzacs stūrīti. Apakšējā līnija sākas plakstiņa ārējā trešdaļā, turpinās aiz acs robežas, nesavienojas ar augšējo līniju, bet turpinās paralēli, mazliet novirzoties lejup. Lai palielinātu „atplesto” acu efektu, līniju starp augšējo un apakšējo acu līniju var pasvītrot ar gaišām acu ēnām.

Rakstu iesaka –Capture

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.