8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Nemodini vīrā zvēru! 9 frāzes, kuras kaitina visus vīriešus

 

pareja-ofi2

Neskatoties uz visu savu iekšējo spēku un nesatricināmību, daudzi vīrieši ir diezgan neaizsargāti. Bieži viņus var ievainot frāze, kura no mūsu, sieviešu, viedokļa ir pilnīgi nevainīga. Lūk, pašas bīstamākās frāzes, kuras izsit no trases, satracina un aizvaino vīrieti. Atcerieties viņas, un nekad nesakiet, lai saglabātu attiecības un savus nervus. 1.

„Tavs futbols – ir nieks!” Jebkuram vīrietim šī aizraušanās ir svēta. Un nav svarīgi kas tieši viņam patīk: futbols, makšķerēšana vai datorspēlītes – tā ir daļa no viņa dzīves, atnesot viņam viņa dārgo prieciņu. Pasakot kaut ko pret to, kas dārgs jūsu pavadonim, jūs riskējiet automātiski kļūt par ienaidnieku Nr.1.

2. „Labāk nesāksim” Ja vīrietis grib ar jums parunāt, bet jūs izvairieties no sarunas, neapmierināti pasviežot viņam šo vai līdzīgu frāzi, tad tas noteikti novedīs pie strīdiem. Vīrieši, tāpat kā mēs, nav telepāti, tāpēc ja jūs kaut kas neapmierina, labāk uzreiz paskaidrot un izrunāties.

3. „Mums vajag aprunāties” Vai arī : „Man ar tevi ir nopietna saruna” , tamlīdzīgas frāzes uzreiz noskaņo sarunu biedru uz negatīvām emocijām. Sevišķi, ja starp viņiem un sarunu ir jāpaiet kādam laiciņam: iedomājieties vīrieša stāvokli, kuram visu dienu būs jāmokās ar satraucošo nenoteiktību.

4. „Bet mana mamma saka, ka…” Nepārprotami, vecāki – liela autoritāte, bet ja jūs visu laiku atsaucieties uz savas māmiņas domām, vīrietim var rasties sajūta, ka viņš dzīvo nevis ar jums, bet ar jūsu māti. Parunāt ar māti, pajautāt viņai padomu – protams nekā slikta nav, bet attiecību risināšanā labāk uz to neatsaucieties.

5. „Es esmu neglīta/resna/slikti gatavoju” Nekritizējiet sevi vīrieša klātbūtnē, jo stiprā dzimuma pārstāvjiem, kā likums, ir nosliece ticēt tam, ko dzird no mums, un ja visu laiku savam izredzētajam klāstīsi, ka esi resna, tad ar laiku viņš vairāk pievērsīs uzmanību tavai figūrai. Ja runāt ar vīrieti par sevi, tad tikai par saviem dotumiem – netikumus atstājot draudzenēm.

6. „Kāpēc tu esi tik briesmīgi saģērbies?” reizēm mēs nesaprotam vīriešu gaumi, bet viņi – mūsu. Tā ir normāla parādība. Dzirdot no jums atklātu kritiku viņa stilam, viņš, droši vien to uzņems kā jūsu parasto „neapmierinātību ar visu, kas vien iespējams . Kopā ar viņu pastaigājiet pa veikaliem, un neuzbāzīgi iesakiet viņam to, kas jūsuprāt viņam piestāvēs.

7. „ Neskaties uz viņu tā! „ Kā zināms, pēc savas būtības, vīrietis no laika gala ir bijis mednieks, tāpēc skatiens uz kādu simpātisku meiteni vēl neko nenozīmē. Kļūdaini no sava pavadoņa uzreiz taisīt „dzimtenes nodevēju „ un domās iesniegt šķiršanos. Tādi skatieni, kā likums ar skatieniem arī beidzas, vai tad ir vērts celt paniku? Bez tam, šāda uzvedība norāda uz to , ka viņš vēl ir seksuāli aktīvs – tas ir pluss. Bet ja viņš jau ļoti ir jūs aizskāris, pamēģiniet atbildēt viņam ar to pašu, palūkojieties viņa klātbūtnē uz simpātiskiem puišiem.

8. „Tev nekas nesanāks” Varianti: „Tā lieta nav nopietna”, „Tu velti tērē laiku”, „Tu nevarēsi to izdarīt” u.c. sagraut pārliecību par sevi un palielināt viņa kompleksus – laikam sliktākais, ko var izdarīt sieviete. Pat ja jūs ļoti skeptiski skatieties uz partnera iedomāto, pamēģiniet pamainīt savu redzes leņķi vai vismaz neizsakiet savas domas skaļi. Beigās tāpat laiks parādīs, kas ir kas. Mēģiniet sniegt mīļotajam maksimālu atbalstu, palīdzēt viņam ar vārdiem un darbiem, biežāk teikt viņam patīkamas lietas.

9. „Bet mans bijušais salīdzinājumā ar tevi…” Šī frāze ir attiecību slepkava. Vīrieši neieredz ja viņus nelabvēlīgi salīdzina ar bijušajiem, īpaši seksa sakarā. Nekad savam partnerim nesakiet tādas lietas, pat ja jūsu bijušais tiešām kaut kādā jomā bija labāks.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.