6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ātrā rīta rosme! Efektīgi!

 

 

e1937e98_shutterstock_238827130.xxxlarge_2x
www.popsugar.com

Sēžamvietai

Kājas plecu platumā, abās rokās pa hantelei. Izdariet dziļu izklupienu uz priekšu (muguru turiet taisnu, rokām jāatrodas vertikāli uz leju).

Gurniem

Nostājieties apmēram viena soļa attālumā no krēsla. Noliecieties un pieturieties abām rokām pie krēsla muguriņas. Turiet rokas un muguru taisni. Paceliet labo kāju tik augstu, cik vien varēsiet. Nolaidiet to uz leju, nepieskaroties grīdai, un atkārtojiet vingrinājumu.

Mugurai

Nostājieties 1 m attālumā no krēsla un turiet hanteli labajā rokā. Izdariet izklupienu ar kreiso kāju, salieciet to ceļgalā un ar kreiso roku turieties pie krēsla muguriņas. Vienlaicīgi salieciet elkonī labo roku. Atkārtojiet.

Rokām 
Nostājieties taisni, kājas plecu platumā. Nolaidiet rokas, turot hanteles, vertikāli uz leju. Pievelciet labās kājas potīti pie kreisās kājas ceļgala. Tad lēni pievelciet hanteles pie pleciem. Atgriezieties sākumstāvoklī un atkārtojiet vingrojumu.

Kājām

Rokas atrodas uz vidukļa, pārmetiet labās kājas pēdu aiz kreisās kājas potītes. Turiet muguru taisni un lēnām pietupies uz kreisās kājas. Vēdera muskuļiem ir jābūt saspringtiem. Pamainiet kājas un atkārtojiet.

Vēdera presei

Apgulies uz muguras, sakrustojot rokas aiz galvas un iztaisnojot kājas. Tad pievelciet kreiso elkoni pie labās kājas ceļgala. Atgriezieties sākumstāvoklī un atkārtojiet vingrinājumu no otrās puses. Izpildiet vingrinājumu lēni un tai pašā laikā ritmiski.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.