2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Izvēlies apģērbu pēc fen-šui, lai pievilinātu mīlestību

 

DHvGZzuZa8k

Patiesa mīlestība… Tā savieno bezizmēra laimi, pozitīvu un mieru! Ja jūs meklējat gaišas jūtas, bet līdz pat šim laikam nevarat atrast – vērsieties pie fen-šui prakses. Izmantojot vienkāršus padomus, var izmainīt dzīvi uz labo pusi. Un pats interesantākais, ka uzlabot attiecības un pievilināt mīlestību palīdzes pareizi izvēlēts apģērbs!

Apģerba krāsa – tā ir pilnīga informācija par jums!

Iegremdēsimies vēsturē. Ķīnas imperatoru valdīšanas laikā neviens no padotajiem nedrīkstējā valkāt dzeltenas krāsas apģērbu. Pat pietuvinātām personām šāda privilēģija netika atļauta. Tikai varenais valdītājs varēja atļauties valkāt dzeltenu kimono. Šī krāsa nozīmēja saules spēku un imperatora varas dievišķību. Un šādu pavēli nodēvēt par valdītāja tirāniju nu nekādi nevar. Lieta tāda, ka apģērba krāsa ietver sevī noteiktu informāciju. Šajā gadījumā – milzīgu varas enerģiju!

Praktizējot fen-šui, var noteikt to informāciju, kādu ietver sevī neizskatīga plecu šalle vai spilgta blūze, auskari vai kulons. Nereti meitenes ietērpjas garos, tumšos svārkis un pelēkās šallēs. Un pēc tam žēlojas par vīriešu uzmanības trūkumu. Un tas nemaz neizbrīna, jo krāsa nosaka noskaņojumu un to enerģiju, kāda no jums plūst!

Mīlas palete

Tā nu ir iznācis, ka sarkanā krāsa ir mīlestības simbols. Piesātinātais, karstais tonis izstraro kaisli. Neaizmirstiet par to, ja alkstat iegrimt apbrīnojamu jūtu mākonī. Mīlestību nav iespējams ieraudzīt no attāluma, tā dzīvo sirdī un par to paziņot apkārtējiem var tikai ar krāsu valodas palīdzību. Tiksim skaidrībā nedaudz sīkāk, kādu enerģiju ietver katra konkrēta krāsa:

  • Sarkana – kaislīgas mīlas, kaisles, spēka, prieka un dzīves krāsa;
  • Aveņu krāsa – nepārbaudīta optimisma, sievišķības krāsa, tā liecina arī par gatavību uz flirtu un jaunām emocijām;
  • Rozā – maiguma un uzticības, siltuma un bezrūpīgas jaunības, pilnīgas drošības un trīsuļojošu sajūtu krāsa;
  • Oranža/persiku – uzticības, jūtīguma un siltuma krāsa;
  • Bordo – noslēpumainības krāsa. Tā sola daudz ko interesantu, ja ar krāsas nēsātāju tiks izveidots ciešāks kontakts. Savienojumā ar zeltu simbolizē varu un burvību;
  • Balta – lai arī krāsa ir tālu no spilgtās krāsu gammas, tā arī der, lai pievilinātu mīlestību. Atcerieties kāzu kleitu, ne par velti tās ir baltā kleitā – tas ir tīrības un burvības simbols. Lielākai romantikai var pievienot rozā vai sarkanus rotājumus.

Un pat, ja jums liekas, ka visi nezinat par šo krāsu nozīmi, visi tās neapzināti sajūt un nolasa to informāciju. Protams, visām meitenēm un sievietēm ir dažādas gaumes arī apģērba krāsu ziņā. Ja jūs priekšroku dodiet melnai krāsai, tad neviens nepiespiedīs jūs uzreiz strauji sākt ģērbties rozā krāsas apģērbā. Tomēr, kad dodieties uz tikšanos, vai arī, lai pievilinātu mīlestības fluīdus, sajauciet toņa aukstumu ar spilgtiem aksesuāriem, ja jums nepatīk tas, kas ir jums apkārt – sāciet mainīties paši.

Atkarība no auduma faktūras

Izskatot vadlīnijas attiecību veidošanā pēc daoisma metodes, var atrast ļoti daudz ieteikumus piepildīt savu māju ar zīdu, samtu un atlasu. Apģērbā viss ir līdzīgi. Ja jūs alkstiet pēc romantiskām tikšanām, maigām jūtām vai kaislībām – iegadājieties zīda halātiņu, mežgīņu apakšveļu, sievišķīgas apakšbikses. To, kas jūsos izraisa domas par mīlestību, vajag noteikti pievienot savai garderobei! Ielaidiet mīlas enerģiju, sāciet to izstarot.

Pērkot jaunu apakšveļu, izrunājiet dažas vienkāršas frāzes: “Es piesaistu jaunu pavērsienu savā dzīvē”,  “Es ļauju jaunai mīlestībai atnākt pie manis”. Noskaņojieties uz maiguma un kaisles viļņa, lai sajustu jūtu svaigumu. Ieviesiet savā dzīvē daudzveidību, nopērciet ne tikai ierastās ikdienas zeķubikses, bet arī izsmalcinātas zeķes. Pat, ja jums nav attiecību, jūsu pārliecinātība par sevi pieaugs, ja jums kājās būs izsmalcinātas mežģīnes. Pat, ja to zem garās kleitas nevarēs pamanīt, vīrieši vienmēr šādu sievieti pamana jau pa gabalu.

Atveriet savu pasauli mīlestībai!

Mīlestība viegli ienāks jūsu dzīvē, vajag tikai pa īstam to vēlēties un pievērst sev kaut nedaudz uzmanības. Zīds un mežģīnes, mīkstas vilnas šalles un lakati – tas viss piešķirs šarmu, maigumu un sievišķīgumu. Izvēlieties mīlestības krāsas un izstarojiet mīlestību. Tad arī trīsuļojošās jūtas nemetīs jums līkumu!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.