8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

LATVIJAS SEPTIŅCĪŅNIECES LAURAS IKAUNIECES-ADMIDIŅAS BRĪVDIENAS AR RENAULT KADJAR

 

DSC02784

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no Latvijas gada labākajām sportistēm, septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa un viņas vīrs Rolands Admidiņš devās rudenīgā atpūtas braucienā pa Kurzemi ar jauno, sportiski eleganto krosoveru Renault Kadjar.

Laura šajā gadā ir sasniegusi lieliskus rezultātus, nesen ieguvusi trešo vietu Pekinā notikušajā pasaules čempionātā vieglatlētikā, labojot arī Latvijas valsts rekordu septīņcīņas discpilīna – iegūstot 6516 punktus. Renault ar prieku dāvināja sportistes ģimenei nedēļas nogales atpūtu, kā arī iespēju izbaudīt Renault Kadjar, kārtīgi pārbaudot tā spējas Kurzemes ceļos.

DSC02782

Laura Ikauniece-Admidiņa par Renault Kadjar: „Mēs izbaudījām gan saulaino laiku, gan skaistos rudens skatus Kurzemē, gan ērto un patīkamo braukšanu. Man patika 4×4 piedziņa, kas ļāva droši izbraukāt grantētos Latvijas ceļus. Auto ir ekonomisks, mums bija auto ar 1.6l dzinēju. Automašīna ir salīdzinoši „augsta“, tādējādi piemērota Latvijas lāpītajiem ceļiem.“ „Pavadījām nesteidzīgas brīvdienas prom no pilsētas kņadas. Tas atjaunoja enerģiju turpmākajiem treniņiem,“ piebilst sportiste.

Attachment2 (1)

Šīs vasaras jaunums – C-segmenta krosovers Renault Kadjar ir plašs, tas apvieno apvidus auto, sedanu un universāļu nianses. Tam raksturīgs kompaktums (4.45m garš x 1,84m plats) un zema jumta līnija (1.60m), kas akcentē dinamisko stāju. Kadjar ir plaša bagāžas nodalījuma telpa ar maksimālo kravnesību 527 litri.

000780210007802900077966

Aprīkots ar modernām iekārtām, Kadjar piedāvā labu braukšanas komfortu uz ceļiem. Kadjar ir lielisks uz nelīdzenām virsmām vai zemas saķeres apstākļos, piemēram, dubļos, smiltīs, sniegā.

Sekojiet Laurai Ikauniecei-Admidiņai sociālajos tīklos:

https://www.facebook.com/laura.ikauniece

https://twitter.com/ikauniece92

https://instagram.com/laura_ikauniece/

Vairāk par Renault Kadjar lasiet preses centrā:

http://www.mediarenault.com.lv/

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.