6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

5 interesanti fakti par augstiem papēžiem, kuri jauc vīriešu galvas

 

history-heels-001

1. Augsti papēži padara sievietes augumu ievērojami garāku. Viņi izceļ pēdas izsmalcinātību un vizuāli palielina leņķi starp pēdu un apakšstilbu, kas savukārt padara slaidāku visu siluetu.
2. Papēži padara mūs slaidākas, t.i. padara mūs seksuālākas vīriešu acīs. Jostas vietas izliekumam kopējā siluetā klāt pievienojas izliekums starp apakšstilbu un papēdi. Rezultātā augstie papēži sievieti padara izsmalcinātu – slaidu.

3. Augstie papēži pasvītro sievietes neatkarību, pievieno tēlam dažas notis feminisma. Tie ir savdabīgi meistara pieskārieni. Nav svarīgi tas, kā sieviete ir apģērbta, ja viņa ir kurpēs ar seksuālu, augstu papēdi, vīrieši skatīsies uz tādu sievieti pavisam savādāk.

4. Ejot, papēža augstuma dēļ, palielinās sviras garums, kurš ļauj gurniem šūpoties mazliet vairāk nekā parasti. Kur pirmajos trīs gadījumos skatās vairums vīriešu vispirms?, nu tās nebūt nav acis 😉

5. Augsti papēži dara sievieti atbildīgu par savu ārējo izskatu. Papēži neļauj atslābt un pazaudēt modrību, pagrimt un izplūst, viņi tur tevi tonusā un paceltā noskaņojumā.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.