1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Laiks uz sporta zāli! Veselības horoskops visām zodiaka zīmēm!

 
sports hall
sports hall

AUNS

Auna zīmē dzimušos veselības jomā oktobrī nekādas lielas raizes nepiemeklēs. Lai saglabātu organisma tonusu, pietiks, ja atvēlēsi atpūtai saprātīgi daudz laika un sekosi ēdienkartei. Jāizvairās no alkoholiskiem dzērieniem un pārmērīgi asiem un trekniem ēdieniem.

VĒRSIS

Vēršiem oktobrī vajadzētu uzmanīgi izturēties pret savu veselību. Zvaigznes brīdina; iespējami senu kaišu saasinājumi, jāveic arī profilakses pasākumi, lai nesaslimtu ar saaukstēšanās un infekcijas slimībām. Plānotus ārsta apmeklējumus nevajadzētu atlikt, un arī tad, ja parādās kādi nepatīkami simptomi, nekavēties ar vēršanos pēc speciālista palīdzības.

DVĪŅI

Dvīņus veselības jautājumi oktobrī, visticamāk, nesatrauks. Tomēr vērts parūpēties par dvēseles mieru, jo tev, iespējams, ir liela garīga slodze un nervu pārpūle. Tāpēc ieteicams ieplānot ar relaksāciju saistītus pasākumus un nodarbes, vides maiņu vai mierīgu atpūtu.

VĒSIS

Vēža zīmes pārstāvjiem oktobrī vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību savai veselībai. Tava aktīvā rosīšanās visās dzīves jomās var prasīt dienas režīma maiņu un izraisīt paaugstinātu spriedzes līmeni. Tāpēc parūpējies par savu organismu un kontrolē pašsajūtu. Oktobrī Vēža uztvere būs īpaši jutīga – vari droši izmantot instinktīvus spriedumus un tā saukto sesto maņu!

Lasi vēl:
Biznesa horoskops visām zodiaka zīmēm. Uzzini ar ko tev vajadzētu nodarboties?
Pārmantojamības horoskops. Uzzini, kuras iezīmes esi ieguvis no vecākiem!
Smaržu horoskops sievietēm! Izlasi!

LAUVA

Oktobrī sava veselība īpaši jāuzmana tiem Lauvām, kuru darbs saistīts ar risku. Tie var būt bīstami darbagaldi, indes, ķīmiskas vielas vai darbs celtniecībā. Tev jābūt ne tikai ļoti piesardzīgām, bet arī vērīgam. Kopumā oktobris solās būt veselības ziņā mierīgs un problēmām nevajadzētu rasties.

JAUNAVA

Lai cik svarīgs un atbildīgs nebūtu tavs darbs, oktobrī Jaunavām ieteicams parūpēties arī par savu veselību. Iespējama senu slimību saasināšanās, savukārt, ja saslimstiet ar kādu jaunu slimību, no tās būs iespējams ātri izārstēties. Ja parādās kādi slimības simptomi, nekavējies ar ārsta apmeklējumu.

SVARI

Svaru vājais punkts oktobrī būs sirds un asinsvadu sistēma, tāpēc tai jāpievērš īpašas rūpes. Ieteicams pārskatīt ēdienkarti un dienas režīmu – varbūt iespējams veikt kādas nelielas, bet veselībai būtiskas korekcijas? Ieklausies sevī, organisms pats pateiks priekšā, kas tam vajadzīgs! Lielas problēmas ar veselību šai mēnesī nav gaidāmas.

SKORPIONS

Skorpioniem oktobris būs ļoti labvēlīgs periods veselības nostiprināšanai un organisma atjaunotnei. Lieliski iedarbosies visdažādākās procedūras. Ja tev šobrīd nepieciešama kāda operācija, to vari plānot bez bailēm un uztraukuma – viss norisināsies ideāli.

STRĒLNIEKS

Veselības ziņā Strēlniekam oktobris būs visnotaļ labvēlīgs mēnesis. Rūpīgāk veselībai jāseko tiem Strēlniekiem, kuriem jau iepriekš bijušas problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu vai asinsspiedienu. Iespējams, organisms sūtīs kādu signālu, ka pēdējā laikā esi miegam un atpūtai veltījis pārāk maz laika.

MEŽĀZIS

Vairākumam Mežāžu oktobris veselības jomā raizes nesagādās. Šis periods ir labvēlīgs ne tikai slimību ārstēšanai, bet arī profilaksei, tāpēc tev vajadzētu laicīgi reaģēt uz jebkādām slimības pazīmēm. Veselības uzlabošanas pasākumiem būs labi panākumi.

ŪDENSVĪRS

Lai cik labi Ūdensvīri arī nejustos mēneša sākumā, pavisam aizmirst par veselību tomēr nevajadzētu. Atceries, ka organisms ir ne tikai darbarīks un izpriecu mašīna – lai tas būtu kārtībā, kaut kas arī jāiegulda. Neaizmirsti par organisma “degvielu” – līdzsvarotu ēdienkarti un pietiekamu daudzumu fizisku aktivitāšu. Ja jau sen gribēji iegādāties sporta zāles vai peldbaseina abonementu, ir īstais laiks to darīt.

ZIVS

Oktobra pirmajā pusē Zivju zīmē dzimušie jutīsies lieliski, bet otrajā mēneša pusē var nākties parūpēties par savu veselību un atpūtu. Horoskops iesaka vairāk laika pavadīt ārpus telpām, pēc iespējas nodarboties ar sportu un,galvenais, sekot ēdienkartei. Tava gremošanas sistēma būs īpaši jutīga, tāpēc seko, lai ēstu kvalitatīvu pārtiku un izvairītos no kaitīgām lietām. Spēkā likums: labāk ēd mazāk, bet labāku ēdienu!

Raksts tapis sadarbībā ar portālu LA.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.