17.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Nejauka patiesība par visām Zodiaka zīmēm. Nekāda sentimenta!

 

1640

Visi astroloģijas mīlētāji parasti saka, ka viņu zīmes raksturojums sakrīt ar viņu personības īpašībām.

Bet parasti tā notiek tāpēc, ka horoskopus sastāda cilvēki, kuri vienkārši grib jums izpatikt. Ir taču tik patīkami ticēt sev patīkamām lietām.

Mums ne īpaši patīk horoskopi. Tāpēc mēs sameklējām jums tādu personības raksturojumu vadoties pēc Zodiaka zīmēm, ka, to izlasot, jūs arī droši vien nodomāsiet, ka astroloģija – tās ir blēņas!

Auns

Pēc būtības jūs esat pērtiķis. Auni ir impulsīvi, agresīvi un rada daudz trokšņa. Jūsu raksturam pietrūkst dziļuma, tāpēc daudzi cilvēki uzskata, ka jūs esat “viltvārdis”, kas spēlē publikai.

Daudzi cilvēki grib zināt, kas notiek jūsu galvā, bet patiesība ir tāda, ka tajā nav nekā. Jūsu spēja vienkāršot realitāti ir reduktīva – tas ir, jūs vienkāršojiet pasauli ne jau tāpēc, lai tā kļūtu saprotamāka apkārtējiem, bet gan, lai pasaule kļūtu saprotamāka jums pašiem. Bet tālredzības trūkums padara jūs naivu un muļķīgu.
Vērsis

Jūs esat garlaicīgs, sīks īpatnis. Bet vissliktāk par visu ir tas, ka vērši ir visspītīgākās būtnes uz pasaules. “Mans, mans, mans!” Lūk, kāpēc jums tik ļoti patīk spēlēt “Monopolu”. Dolāri ir kļuvuši par jūsu dzīves daļu, kaut arī apkārtējie jums par to nesaka ne vārda.
Dvīņi

Jums ir uzmanības deficīta sindroms? Jūs varat to noliegt, bet galvenā šīs Zodiaka zīmes īpašība ir pilnīga nespēja koncentrēties un nomierināties. Jūsu galvā pastāvīgi notiek visdažādāko domu spēcīga vētra. Un jūs pat neesat spējīgi tās ne tikai atcerēties, bet arī apzināties. Visā visumā tas ir vēl sliktāk, nekā Aunu tukšā galva.

Jūs esat īsts haosa un pilnīgas nekārtības radīšanas meistars. Tuvinieki jūs noteikti uzskata par neciešamiem.
Vēzis

Jūs tā arī neesat izauguši. Vēži principā nepieaug un visu dzīvi paliek kā bērni. Un vēl jūs nespējat saņemties. Ko nu tur – jūs vispār neesat spējīgi kontrolēt savas emocijas. Visa jūsu dzīve ir viens vienīgs nervu sabrukums. Tāpēc nebrīnieties, ja jūsu tuvinieki uzskata jūs par histēriķi.

Un vēl jūs esat egoistiski. Un tik ļoti prasīti paši pret sevi, ka pārvēršat ne tikai tuvinieku dzīvi, bet arī savējo dzīvi par murgu. “Kāpēc es? Kāpēc atkal es? Neviens par mani nerūpējas. Es esmu tik ļoti nelaimīgs” – tā visu laiku domā Vēzis.
Lauva

Pasaulē nav neuzmanīgāku cilvēku par Lauvām. Viņas vienmēr ir aizņemtas tikai ar sevi un ar apkārtējo uzmanības pievēršanu. Jūs patiešām sevi uzskatāt par izņēmuma cilvēku, kas ir pelnījis uzslavas un uzmanību vairāk par visiem citiem?

Un vēl Lauvas ir sīkumaini un skopi. Vienīgais, ar ko viņi ir gatavi nodarboties caurām naktīm, ir tīksmināšanās pašiem par sevi. Nu, un arī pazemot citus viņi, protams, arī ļoti labi māk.
Jaunava

Jaunavas pastāvīgi ir satrauktas: viņām vajag visu kontrolēt. Tāpēc Jaunavām visa pasaule ir parādā!Bet arī viņas palīdz citiem, pie kam dara to visu laiku. Bet zem šī viltus altruisma atrodas slēptais narcisisms. Jaunavas palīdz citiem tikai tāpēc, lai pēc tam visiem stāstītu, cik viņas ir gādīgas un perfektas.
Svari

Jūs varat būt sociopāti! Cilvēki, kas ir līdzīgi jums, nekad nezina, kādas iegribas un prasības tiem parādīsies pēc stundas. Svariem izpatikt nav iespējams.

Un vēl, Svari ir manipulāciju meistari. Viņi pastāvīgi izpēta savu apkārtni, sniedz tai dzelžainu raksturojumu. Dažreiz liekas, ka viņi ir cilvēki – roboti. Viņi vienkārši ir ieprogrammēti teikt vajadzīgās lietas vajadzīgā brīdī vajadzīgiem cilvēkiem.

Un, visbeidzot, visnepatīkamākā lieta par jums: jūsu neīstais prātīgums patiesībā ir tukšas izrādīšanās atspulgs. Jūs cenšaties izskatīties forši, bet visi redz, ka jūsu iekšējā pasaule ir tukša.
Skorpions

Jūs esat sīks, atriebīgs monstrs. Jūs projicējat savu nepārliecinātību par sevi uz apkārtējiem. Jūs sitiet pirmām kārtām tiem, kuri jums visvairāk nozīmē. Jums patīkt noskatīties uz citu ciešanām. Jūs saindējat visus, kurus satiekat savā ceļā.
Strēlnieks

Cilvēki domā, ka jūs esat gudrs cilvēks, tomēr tā nav taisnība. Jūs vienkārši atkārtojat citu gudru un izdomas bagātu cilvēku domas un izteicienus. Un, liekas, ka tikai tā jūs spējat uzturēt sarunu.

Un vēl jums visu laiku ir garlaicīgi – jebkurā situācijā un jebkurā kompānijā. Un jūs pavisam nemaz nemākat to slēpt.

Un tomēr, jūsu galva vienmēr ir aizņemta ar pārdomām par to, ko par jums domā un runā citi cilvēki. Tas tāpat izskaidro arī jūsu noslieci uz hiperbolismu.

Strēlnieks ir lielisks priekšnieks: viņam ir nospļauties uz citiem, viņš tur aizdomās apkārtējos par visiem nāves grēkiem un viņam, visā visumā, ir vienalga, ka viņu neviens nemīl.

Mežāzis

Mežāži ir planētas labākie nodevēji. Cilvēki, kuri ir gatavi iet pāri galvām sava mērķa labā. Jūs neuztrauc neviens, izņemt jūs pašu. Un jūs esat gatavi zem autobusa pamest jebkuru, lai dabūtu to, ko jūs vēlaties. Jūs esat egoistiski un apsēsti ar savu sociālo statusu.

Pat māksla jums ir veids, kā kļūt slavenam.

Ūdensvīrs

Jūs uzskatāt sevi par “pārāk parastu”, tāpēc pastāvīgi šokējiet cilvēkus, lai pierādītu savu unikalitāti. Jūs esat tik ļoti apsēsts ar savas individualitātes ideju, ka beigu beigās jums vispār nav tuvu cilvēku. Neviens taču nav spējīgs izprast jūsu smalko, radošo dabu.

Jūs pasaulei atbildiet ar to pašu. Priekš kam jums ārpasaule un tās “pelēkie” iedzīvotāju, ja jums ir tik bagāta iekšējā pasaule. Jūs gribējāt, lai jūs liek mierā? Labi, bez problēmām!

Zivis

Drāma!!! Zivis teic, ka necieš scēnas, bet paši regulāri tās uzrīko. Visa Zivju dzīve ir viena vienīga nelaime. Jūsu nespēja pastāvēt pašiem par sevi pārvērš jūsu dzīvi par haosu. Bet jūsu atkarība padara jūs par atkarīgo.

Jūs esat tas cilvēks, kurš pastāvīgi žēlojas par šausmīgo dzīvi, un nekad nedara neko, lai kaut ko mainītu. Protams, kāda tur dzīve, jo jūs taču esat tā apkrauts ar darbiem! Jūs esat nelaimīgi un dariet nelaimīgus arī visus cilvēkus sev apkārt.

avots: lifter.com.ua
 

6 KOMENTĀRI

  1. Muļķības. Nekas neatbilst ne man, ne maniem tuviniekiem. Cilvēka būtību nevar raksturot tikai pēc horoskopiem…

  2. Totāls BS vērsim nauda? 😀 Vērsim nauda nekad nav interesejusi. Esmu versis, man nauda nāk un iet, varu ari dzīvot bez viņas.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.