8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

10 produkti, kuriem vienmēr ir jābūt Tavās mājās, ja vien tu gribi lielisku augumu

 

fresh_fruit_and_vegetable_picture

Vēlies būt slaida un vesela? Tad saglabājiet šo rakstu un atcerieties ,ka šiem produktiem vienmēr ir jābūt jūsu ledusskapī.

1. Medus.
Medus nostiprina imunitāti un ir lielisks enerģijas avots. Ja virtuvē ir medus, tad jūs variet aizmirst par cukuru.

2. Banāni.
Banānos ir daudz kālija, kas palīdz saglabāt muskuļu spēku. Vēl jo vairāk, ka banāni lieliski ietekmē sirds veselību un samazina insulta risku.

3. Auzu pārslas.
Auzu pārslas attīra asinsvadus, ārstē zarnu trakta un kuņģa slimības. Auzu pārslas satur ļoti vērtīgos lēnos ogļhidrāti, pateicoties kuriem jūs ilgi varat just sātu.

4. Spināti.
Spinātos ir daudz olbaltumvielu un arī vitamīni A, C un K, antioksidanti un dzelzs, kas var palielināt muskuļu masu.

5. Olīveļļa.
Tā satur ļoti daudz vitamīna E, kas palīdz labāk uzsūkties tādiem vitamīniem kā A un K. Šī eļļa veicina organisma atjaunošanos un pazemina holesterīna līmeni.

6. Āboli.
Ābolos ir daudz vairāk C vitamīna kā apelsīnos. Vēl bez tā, āboli palēnina vēža šūnu augšanu un uzlabo plaušu , sirds un zarnu trakta darbību.

7. Jogurts.
Jogurta sastāvā ir daudz kalcija un probiotiķu, kas uzlabo imunitāti un gremošanu. Jogurts ir lieliska uzkoda starp ēdienreizēm.

8. Lasis.
Tajā ir ļoti daudz Omega- 3 taukskābju, kas palīdz samazināt holesterīnu un aizsargā no onkoloģiskām saslimšanām. Lasis uzlabo matu veselību un ir lielisks antidepresants.

9. Burkāni.
Satur lielu daudzumu beta- karotīnu, kas uzlabo redzi un samazina onkoloģijas risku. Lai labumi no burkāniem labāk uzsūktos organismā, ēdiet tos kopā ar krējumu, vai saulespuķu eļļu.

10. Mellenes.
Šīs ogas palēnina novecošanās procesu un uzlabo redzi. Lieliski palīdz no izklaidības un aizmāršības- uzlabo atmiņu un smadzeņu darbību!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.