9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

VISI ŠO MEITENI SAUCA PAR BRIESMONI, BET NU VIŅA SMEJAS PĒDĒJĀ!

 

mono-1024x491 (1)

Augot šī meitene bija nepārtraukts apsmiekla objekts, par kuru atļāvās izteikties ne tikai bērni, bet arī viņu vecāki.

Apsmiešanas un noniecināšanas iemesls bija meitenes netipiskais smaids un žoklis. Visi viņu zināja kā “briesmoni”. Meitene ar to samierinājās, jo saprata, ka ar ko tādu būs jāsaskaras visu mūžu …

“Es vienmēr tiku saukta par neglītu, šausmoni un regulāri saņēmu zvanus uz mājām, klausoties kā cilvēki smejoties man saka, lai es salaboju savu neglīto seju,” pārdzīvojumos dalās jaunā meitene. “Pat manu klases biedru vecāki atļāvās komentēt manus zobus un to stāvokli.”

Laikam ejot, meitene auga un zobi sāka radīt ne tikai vizuālas problēmas, bet arī pamatīgu diskomfortu, jo abi žokļi saskārās tikai pašā zobu rindu aizmugurē. Tas saskares punkt bija maza daļiņa kreisajā pusē, kurā arī notika visa ēdiena košļāšana.

mon2

Bija skaidrs, ka kaut ko tādu tikai ar breketēm nebūs iespējams izlabot. Augšējā žokļa zobu rinda veidoja V burta veidu, nevis ierasto U ieloku. Apakša, savukārt, vairāk veidoja kvadrātveida formu. Abām zobu rindām parasti ir jāveido U burta izliekums.

mono3

Pie tam, viņas žokļi nemaz nebija paralēli- apakšžoklis bija izbīdījies uz priekšu. Speciālisti skaidroja, ka kaut kas tāds var radīt pamatīgas problēmas nākotnē, kas iet roku rokā ar sāpēm un problemātisku ēdiena košļāšanu.

Tad parādījās cerība, jo veselības apdrošināšana sedza izdevumus par sejas-žokļa operāciju. Viņa bija piemērots kandidāts un labākie sejas-žokļa ārsti atradās tieši pilsētā, kurā viņa dzīvo.

mono4

17 gadu vecumā viņai tika veikta operācija, par kuru viņas ārste taisīja savu izpētes darbu, jo nekas tāds iepriekš nebija piedzīvots. Viņas žoklis ir unikāls gadījums.

mono5

Viņas žoklis bija pilnīgi ciet veselas divas nedēļas, bet pampums nepazuda pat veselu gadu. Meitene atzīst, ka tas viss esot bijis tā vērts. Viņa nespēj aptvert, ka tie beidzot ir viņas pašas zobi un, ka viņa var normāli košļāt pārtiku. Tagad meitene mūždien smaida!

mono6

Avots: trendingstylist.com

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.